Viime hetken valmisteluja jouluun sekä pikainen joulusukka

Jouluaaton aatto. Vaikka tuo keväinen sää yrittääkin sekoittaa joulufiiliksen, niin kummasti sellainen pieni joulun kutina jo vatsaa valtaa. Ihanaa kun vielä aikuisenakin osaa tuntea sen joulun jännittävän tunteen. 
Mulla on oikein hyvällä mallilla jouluvalmistelut. Pitkä lista kaikkea pientä vielä tällekin päivälle kyllä, mutta ne on nopeita ja kivoja juttuja. Viimeiset imuroinnit, jos pysyisi edes jouluaaton asunto melkein karvattomana. Vähän silitysjuttuja ja jouluaaton jälkiruoan valmistus. 
Viimeinen viime hetken paketti valmistui just ja meni pakettiin myös. Tänä vuonna olen tehnyt aika ison osan lahjoista, meinasi tulla niiden kanssa kiire, mutta ehdin.
Joululakanatkin vaihdettiin jo, yleensä meillä on nykyään aika värittömiä lakanoita, niin jouluna on kivaa pistää kerrankin punaiset lakanat. 

Viime viikolla tajusin myös, että Nestorilta puuttuu joulusukka. Meillähän peristeisesti aattoaamuna tontut tuo pienen jutun joulusukkaan. Usein tuo on joku tehtäväkirja tms jonka parissa puuhastellessa jaksaa paremmin odottaa joulupukkia. Koska sukkaa ei Nestorille ollut, tein sellaisen pikaisesti. Tämähän on sitä luokkaa, että ei siedä lähempää tarkastelua, ja ompelija-ihmiset nauraisi partaansa tämän nähdessään. Mulla ei ollut mitään punaista kangasta, joten käytin sitä mitä löytyi. 
Se ei ole ”vau” mutta se saa nyt kelvata. Ehkä ensi vuonna voisin tehdä molemmille pojille ihanat uudet sukat (niin varmaan joo).

Jotenkin ollut nyt tosi vaikea rauhoittua tähän jouluun. Päässä pyörii mm. blogimuuton tuomat jutut, uudet bannerit jne. Olen kuitenkin todella kiitollinen että tällaisia pakollisia rauhoittumispäiviä on. Kun sattuu olemaan ihminen jolla on jatkuvasti joku projekti menossa, tekee niin hyvää pakolla rauhoittua ja miettiä jotain muuta.
Huomenna vietetään aikaa perheen ja sukulaisten kanssa. Joulupäivänä on perinteinen ”ollaan kotona oman perheen kesken joululahjayöppäreissä”-päivä. Mun on nykyään niin vaikea viettää ”en tee mitään”-päiviä, joten nyt on ihana sellaista viettää hyvällä omallatunnolla. Pelataan lautapelejä ja vaan ollaan, ja syödään kaikkea hyvää.
Viikonloppuna sitten kuitenkin jatkuu taas rempat ja hössötykset.

Nyt kuitenkin, toivon kaikille teille ihanaa ja rauhallista joulua! Nauttikaa ja syökää hyvin.
Blogi hiljenee pariksi päiväksi, mutta pian taas palataan uusien juttujen kanssa.

-Henna-

Kommentit (4)
 1. Ihanaa joulun aikaa teille!

  1. hennaasemalta
   23.12.2015, 16:08

   Kiitos paljon, sinulle myös!:)

 2. hennaasemalta
  23.12.2015, 16:08

  Kiitos!
  Samoin sinulle Sirpa, oikein ihanaa joulua!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *