Blogit
Koti asemalla

Viime hetken jouluvalmisteluja

Tänään on varmaan vähän joka perheessä tehty niitä viime hetken jouluvalmisteluja, niin meilläkin.
Talo on puunattu (tosin huomenna aamulla täällä joutuu varmaan aloittamaan alusta), paketit paketoitu ja muuta pientä touhuttu.
Mulla nuhaa pukkaa, hullunlailla yritän tropata itseäni vitamiineilla, homeopaattisilla ja kaiken maailman pakuriteellä. Tuntuu että ne jopa saattaa auttaa, olo on paljon parempi kuin eilen.

Meillä on tänä vuonna paketoitu lahjat ihan vain edellisvuosien jämäpapereilla, en nyt jaksanut kehitellä mitään uutta hienoa paketointi-ideaa. Ihan kivat ne on noinkin, sekalaista pakettia sekalaiselle väelle.

 Kuusi haettiin jo perjantaina. Harmillisesti oli valmiiksi pakatut kuuset, ja kun kotiin päästiin ja avattiin kuusi, oli kuusen alaosa ihan kalju…

Ihan mahtavaa olisi ollut omistaa vapaana oleva iso kori johon kuusen olisi voinut tyrkätä ja siten peittää ruman alaosan. Sellaista ei kuitenkaan nyt ollut, joten laitoin meidän bambin vähän peittämään kaljuutta.

Tänään on kyllä ollut flunssasta ja sateesta huolimatta ihan kiva joulufiilis. Huomenna pitäisi käydä vielä muutama viime hetken ruokaostos tekemässä, tehdä loppusiivous ja tyttöjen kaunistautumisilta kynsilakkoineen. Miehetkin pitäisi vissiin pestä ja koira harjata.

 Loppuun vielä muutama kuva meidän tämän vuoden kuusenkoristeista. Edelleen mennään punaisella ja leikkisällä linjalla, mitä sitä turhaan ostamaan kaikkia koristeita uusiksi.

Osa koristeista aikoinaan itse tehty, osa tilattu Disneystoresta ja sienet sain kässäkerholaiselta. Loput vuosien varrella kerätty.

Nyt mun on aika sanoa oikein ihanaa ja rauhallista joulunaikaa kaikille teille ihanille lukijoilleni! Syökää hyvin, ei mietitä niitä linjoja nyt, joulun jälkeen taas ehtii. Nauttikaa rauhasta, lomapäivistä, läheisistä. Mä palaan tänne tässä varmaan välipäivinä tms.

-Henna-

Kommentit (15)

  1. Ruususuun äiti

    Mukavaa joulua sinne jokaiselle ♥

  2. hennaasemalta

    Kiitos paljon joulutoivotuksista kaikille!:)

  3. Jenna / with all my love

    mielettömiä kuvia <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *