Viikonlopun tunnelmia

Viikonloppu alkaa kohta olemaan taas pulkassa, joten tässä vähän tämän viikonlopun kuvia. Ollaan askarreltu, koristeltu vitsat, käyty asioilla ja juostu Nestorin perässä. Mikin piti mennä tänään ensimmäistä kertaa virpomaan, mutta aamulla iski taas joku itsepäisyyskohtaus, eikä poika sitten mennytkään… Välillä ihan mahdotonta yrittää ymmärtää näitä lapsia… No jäipä itselle kivat ja värikkäät vitsat koristeeksi. Meillä kun ei noidat koskaan käy, asutaan niin erillään muista. Niin täytyy tehdä vitsat itse, jos niitä haluaa.

Sekin on hyvä puoli värikkäässä kodissa, että överivärikkäät vitsat, lasten lelut ja askartelut tavallaan sopii sisustukseen. Jos meillä olisi valkoinen koti, tulisin hulluksi kun lelut sun muut oikein huutaisi ettei kuulu joukkoon. Siksikin siis pidän väreistä kodissa.

Nestori kantoi eilisen päivän Mikin vanhaa kerhoreppua selässään. Poika tykkää repuista ja laukuista, pitäisi vaan saada pienempi reppu… Tänään taas poika kaatui heti aamusta niin, että nyt on naarmu ja iso mustelma poskessa. Vauhtia siis riittää!

Remppakin etenee, huone on melkein tyhjä ja lattia melkein rapsuteltu. Ensi viikolla pitäisi hioa ja SITTEN vihdoin alkaa maalaus ja sisustelu, jee!! Tuo lattia on kyllä kivassa kunnossa, ja saakin jäädä noin kivan rouheaksi. Vitsi, ollaan niin intona jo. Minä mietin sisustusta, mies suunnittelee jo ekoja projekteja joita pääsee tuolla tekemään. Niin kivaa!

Hei, NOSH-kutsuille mahtuu vielä hyvin! Niistä siis juttu oli täällä. Muista myös että se ei ole vain ”noin kolmekymppisille äiti-ihmisille” vaan kaikenikäiset ja kaikenlaiset naiset ovat tervetulleita. Mä tiedän että mulla on itseäni paljon vanhempiakin naisia lukijoina myös, ihan täällä Korsossakin. Tervetuloa vaan!:) NOSHin naistenvaatteet on mun mielestä iättömiä, ja kaikenlaisille naisille sopivia vaatteita. Voit ilmoittautua myös blogin kommenttiboksissa, tai facebookissa.

Kivaa sunnuntai-iltaa!

-Henna-

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *