Blogit
Koti asemalla

Vihainen

 Ihan kuin meillä ei olisi tätä hommaa jo tarpeeksi ilmankin, niin johan jengi käy sotkemassa lisää…Pistää niin vihaksi että räjähdän kohta!
Perjantai tai lauantai illalla oltiin nukuttamassa lapsia ja mä kävin keittiössä. Kuulin ulkoa ääniä. Sielä oli nuorisojoukko pihalla ja just yksi jätkä juoksi meidän kuistilta ja huusi jotain että ”sielä on ovi lukossa!” tms.
No Sami kävi karjaisee niille että ”lähtekää nyt vetää!” ja ne kyllä lähtikin aika sukkelaan.

Eilen illalla sitten seisoskelin keittiössä ja tuijotin tuota yhteen eteisen ikkunaan jäänyttä tagia. Ajattelin että huomenna siivoan sen kun alan olemaan vihdoin terve. Kunnes, hetkinen, tossa allahan on toinen! Ei &#!”#&!! Tuo ei tuossa ennen ollut, varsinkin kun se on ikkuna jonka Sami on korjannut!

Ihan oikeasti. Okei, toi nyt on aika pieni juttu tuon muun sotkun keskellä ja lasista se onneksi, varsinkin tuoreena, lähti aika hyvin. Kysymys vaan kuuluu, tätäkö meillä on koko kesä tiedossa? Me korjataan ja muut sotkee. Ajatukseni oli esimerkiksi kunnostaa nyt kesällä yksi kuisti. Mitä jos kovalla työllä kunnostamme ja maalaamme sen, ja joku tulee ja hetkessä sotkee sen?

Mä vain kysyn että MIKSI?? Meillä on auto pihalla, kuistit täynnä leluja ym, kuten tuossakin juuri tuon sotketun ikkunan alla korillinen lasten leluja. Eikö muka täällä näytä siltä että täällä asutaan?

Mä sanoin Samille että olisi pitänyt napsasta kuva niistä nuorista ikkunan kautta ennen kuin ne huomaa meidät. Voin sitten blogiin laittaa että ”hei, onko tässä kuvassa sinun lapsesi??” No, en nyt sentään, mutta hälytysjärjestelmät täytyy laittaa. Lisäksi tästä lähtien ei riitä että ajetaan itse aina porukka pois, täytyy varmaan silti soittaa myös poliisit. En tiedä. En todella tiedä. Miten sitä tuntuu että jos kyseessä olisi ihan ”tavallinen” omakotitalon piha, niin sitä suhtautuisi ihan erilailla. Miten itse toimisit jos kutsumaton porukka tulisi sinun pihalle ja vielä sotkisi? Varmaan suuttuisit ja soittaisit poliisit. Meillä on kyllä jo valmiiksi sotkettu mutta ei se oikeuta sotkemaan lisää. Meillä on täällä samat oikeudet kuin muilla joilla on oma piha.

Kesällä porukkaa liikkuu, joten tässä täytyy varmaan hommata haulikko ja ajaa porukkaa pois joka hemmetin viikonloppu…

Meidän piha on aika karun näköinen kyllä muutenkin. Odotan oikein innolla että miten vihreä piha on kun kesä tulee. Tällä hetkellä tuntuu ettei se ole ikinä vihreä, mutta vanhojen kuvien perusteella pihan pitäisi olla vihreä ja kotoisa.

Vähän sieltä ankeuden keskeltä jo pilkistääkin kukkaa…:)

-Henna-

Ps. Ei me oikeasti hankita haulikkoa.
Pps. Vielä.

Kommentit (19)

 1. Liinu

  Argh!! Miten jotkut voi olla noin typeriä?!? Harmittaa teidän puolesta kun te siellä ahkeroitte ja toiset vaan tulee ja laittaa koko homman läskiks.. 🙁

 2. Rillirousku

  Ärh! Nousi oikein iho kananlihalle teidän puolesta! Meillä myös remontoidaan mutta ei MISSÄÄN NIMESSÄ tuossa mittakaavassa kuin teillä ja voin silti vaan kuvitella miltä tuntuis, kun joku tulisi tänne sotkemaan juuri korjattua.

  Voi kansalaiset, kasvakaa! Ja jättäkää toisten omaisuus rauhaan!

 3. hennaasemalta

  Liinu ja Rillirousku: Niinpä…Kyllä muakin potuttaa… ja alkaa myös rassaa se että meidän pihalla on joka päivä joku seisoskelemassa ilman lupaa…Tänään yksi japanilainen muija seisoi sielä puhelimessa.
  MIKSI?

 4. mansardikaton alla

  Voi elämä mikä meininki. Minua on ottanut ohimoon kun ihmiset kuljeksii meiän pihatiellä pissittämässä vapaana koiriaan..eli ihan tosi pientä verrattuna teiän meininkiin. Jos olisin sinä niin ottaisin oikeasti jonkun ison koiran, se pelottaa kyllä noi töhrijät hyvin tehokkaasti. Meiän oma koira pelottaa vaan jos sitä ei näe…sillä on paha ääni, mutta tostuus on ettei tommonen lampaannäköinen pelota ketään. Olenkin yrittänyt pitää sitä piilossa :))

  Meiän mökillä kävi myös ihmisiä kalliolla ottamassa aurinkoa. siis mökin pihassa….laitettiin sinne kyltti jossa oli meiän oman koiran ja dopermannin kuva ja varoitus teksti. ei tullut vieraita enää :)…kokeile säkin sellaista kylttiä ja lainaa jonkun koiraa välillä (niin on uskottavampaa, kun joskus kuuluu haukuntaakin :))

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *