Blogit
Koti asemalla

Vielä vähän työhuoneesta

Muutama kuva vielä mun omasta huoneesta. Kaikenlaista tarviketta sinne kertyy, huomaa että tykkään tehdä monia erilaisia juttuja. Löytyy lankoja, ristipistotöitä, maalit ja pensselit, remppatyökaluja, paperiaskartelutarvikkeita, piirustuskyniä, kankaita, ompelukone, koruaskartelutarvikkeita, kamera…  Kaikki näpertely on kivaa!

 Sain mieheltä joululahjaksi Olympus pen-minijärkkärin, jonka käyttöä yritän ehtiä opetella ennen Pariisin-reissua. Kamera on kaunis ja pieni, mutta mä niin kovin hitaasti oppiva mitä tulee uusiin laitteisiin. No eiköhän sitä pikkuhiljaa opi. Yritän Pariisista etsiä pienen nahkaisen kameralaukun ja kameran hihnan jotta olisi nekin kameran tyyliin sopivia. Etsystähän löytyisi vaikka mitä ihania nahkaisia, pitsisiä ja kankaisia kameran hihnoja. Yritän kuitenkin ensin Pariisista sellaisen löytää. (Joku taitaa olla hiukan innoissaan reissustaan kun siitä pitää joka välissä mainita.)
Raidallinen viivoitin ja ja hauska retro-toimistokynä ovat HAY:n ja ostin ne Ruotsista.

Kaikenlaisia pahvisia laatikoita olen keräillyt sieltä sun täältä viimeisen vuoden-parin aikana. Uusimmat kukkaiset tuossa yllä ovat H&M Homen tyttöjen kevätmallistosta. Pitäisi vielä keksiä joku systeemi jolla merkkaan kauniisti rasioihin mitä ne sisältää, muutoin saan avata kymmeniä rasioita jotain etsiessäni.

Huone on vielä todella siisti ja asiat järjestyksessä, mutta uskon että huone muuttuu jatkuvasti jos vain ehdin sitä käyttää. Jatkossa likaiset maalipurkit sun muut saa kyllä olla ihan esillä, sitten kun pääsen kunnolla työn makuun. Toisaalta huoneen täytyy toimia myös vierashuoneena, eli ihan hillittömästi en voi levittäytyä.

Nyt ruoanlaittoon (tylsää) vielä kun Nestori nukkuu. Illalla odottaa pieni lenkkeily ja koitan jaksaa jatkaa aulan remontin kimpussa. Saa nähdä miten käy, on jotenkin niin vilu, toivottavasti en ole tulossa kipeäksi…

-Henna-

Kommentit (11)

 1. Inka

  Ihanan herkullinen huone sulla! Karkkimainen jopa : ) Varmasti siellä löytyy hyvin inspiraatio näpertelyihin!

  • hennaasemalta

   Kiitos! No kyllä löytyy, vielä kun löytyisi aikaa… 😉

 2. Laura

  Mun työhuone – jos mulla sellainen olisi – näyttäis varmaan aika samalta, sillä tykkään kanssa tehdä vähän kaikkea! 😀 Kivalta näyttää! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *