Blogit
Koti asemalla

Vielä keittiöstä

Voi miten paljon on tullut kommentteja edelliseen postaukseen! Kiitos paljon kaikille! Ihana huomata että vaikka täällä oli aika hiljaista välillä, ette te lukijat ole kuitenkaan vielä karanneet mihinkään.:) Ja kyllähän tässä blogissa puhaltaa nyt ihan uudet tuulet muuton myötä. Remppajuttujakin kyllä, mutta kotikuvat ovat täysin erilaisia.

Keittiöstä piti vielä kirjoittaa. Tässä keittiössä on hyvää myös se, että hyvin pienellä saa koko keittiön ilmettä muutettua helposti ja sitä ideaa hainkin. Jos värit alkaa kyllästyttämään, saa keittiöstä helposti vaikka täysin vaalean ja seesteisen. Matot ja tuolit vaihtoon/uusiomaalaukseen ja värikkäät astiat kaappeihin piiloon ja muutenkin avohyllyissä olevien tavaroiden vaihtelua.
Mulla olisikin vielä tarkoitus muutella paljon tavaroiden paikkoja, niitä oikeita paikkojahan kun ei löydä kuin keittiötä käyttämällä. Mausteiden, astioiden jne paikka on hyvin tärkeää jotta keittiö toimii. Mies jaksaa vielä nurista siitä että jääkaappi on niin kaukana, mutta mun mielestä tuo on ainoa oikea paikka jotta jääkaappi pääsee oikeuksiinsa. Tuosta myös helppo nostella ruoat pöytään/ tulevalle kahvinkeitto-pisteelle.
Uunin paikka on tavallaan vähän hankala tuolla nurkassa, mutta koska se on noin korkealla, ei ongelma ole mitenkään iso. (Kuva edellisessä postauksessa) Toisaalta taas korkea kuivakaappi on täydellisessä paikassa lähellä hellaa.

Tarkoitus olisi vielä hankkia pöydän päähän toinen pienempi korituoli joka mahtuu pöydän alle. Esimerkiksi tämä Ikean Hästveda-tuoli olisi kiva. Siinä voisi juoda aamuteen lehden äärellä tai selailla nettiä läppäriltä pöydän ääressä vähän mukavammin. Tuo isompi korituoli kun olisi liian ahdas siihen tarkoitukseen.

Haluaisin keittiöön myös lautashyllyn. Ikeassa olisi yksi ihan kiva, mutta enempi haluaisin jonkun vanhan puisen ja kuluneen. Muutenkin meillä alkaa olemaan jo ihan liikaa Ikeaa keittiössä, kunpa ehtisin metsästää jotain omaperäisempää. Lautashyllyllä ei olekaan kiire, joten sitä voin rauhassa etsiä.

-Henna-

Kommentit (13)

 1. hennaasemalta

  Jutta: Kiitos!:)

  Sanna: Kiitos!:) ja kiva kun ilmoittauduit!

 2. Pikkutalon emäntä

  Ihana koti ja kaunis keittiö! meilläkin on ollut yhdessä aiemmassa kodissa Ikea-keittiö ja tykättiin tosi paljon. Juuri tuontapaisesta keittiöstä haaveilen nytkin, keittiönne on ajaton, raikas, rento ja helposti saa tyyliä muuteltua 🙂

 3. hennaasemalta

  Pikkutalon emäntä: Kiitos!:) Joo sitä mä hainkin että keittiö olisi toimiva, ajaton ja muunneltavissa.:) Vielä muutama juttu ei toimi täysin, mutta pikkuhiljaa fixataan parempaan.:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *