Vessan peili

Löysin sen kaivatun peilin tuonne juuri rempattuun vessaan. Kodinterrasta löytyi tuollainen juuri täydellisen kokoinen ja hyvän värinen peili. Mä yritin metsästää jotain vanhaa kultareunaista peiliä, mutta niin hirveitä hintoja että antaa olla. Ehkä mä löydän sellaisen toiseen vessaan. Tosin tuon wc:n kaakelien maalaus oli niin iso työ, ettei ihan heti tee mieli aloittaa sen toisen wc:n remppaa… Ei muuten, mutta oli hiukan hankala maalata pöntön, putkien sun muiden takaa noin pienessä tilassa.

Wc:ssä on nyt mun mielestä todella rauhallinen ja raikas tunnelma. Calm. Josta tuli ne Keep Calm-taulut mieleen. Pitäisi varmaan tehdä joku Keep calm and pee-taulu tuonne, hihii!
Ei vais, pari pientä taulua tuonne vielä tarttis. Oisko ne sitten merihenkisiä myös vai ei, sen näkee sitten mitä mä keksin. Yksi idea olisi mielessä….

Makuuhuoneen lattia on nyt maalattu pariin kertaan, ja ai että siitä tulee kiva! Tosin kolmas kerta olisi aika tarpeen, ei vaan yhtään huvittaisi… Ehkä vaan paikkamaalaan, suurinosa jää kuitenkin sängyn ja maton alle piiloon.

Ai että nyt tekisi mieli shoppailla kaikkea tulevaan makkariin… Jotain oikeasti tarpeellistakin täytyy ostaa, kuten verhot, matto ja valaisimet. Lisäksi olkkari tyhjenee tuon uuden huoneen myötä niin huimasti että sinnekin tarvitaan jotain. Ainakin se divaani.

Musta tuntuu että mun pää sauhuaa jo kaikista jutuista mitä pitäisi tehdä. Olen muutenkin heilunut kuin hullu taas viime päivät, työ on ollut tosi kiireistä ja tilanteet muuttuneet niin nopeasti, lisäksi remppa etenee, sivuprojekteja olisi vaikka kuinka, koiran kanssa käydään koirakoulussa, kuntosalillekin pitää välillä ehtiä…. huuh, kiirettä pitää tässä talossa. Koskahan helpottaa?

-Henna-

Kommentit (1)
  1. Työkaverilla on muki "Now panic and freak out" tuossa keep calm… hengessä, se on aikas hauska 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *