Vauvan huoneeseen

 Mulla oli vähän niin kuin joulu, kun pääsin äsken avaamaan vauvalle tilaamaani pakettia. En tiedä mikä siinä on, mutta vauvojen tavaroiden ja varsinkin vaatteiden katselu ja etsiminen on jotenkin todella terapeuttista. Muistan kun odotin Mikiä ja äitiyslomalla pesin ja valmistelin vauvan vaatteita. Oli jotenkin niin ihanan rauhallinen ja seesteinen olo kun ripusteli niitä pienen pieniä vaatteita kuivumaan, ja odotti ilolla tulevaa.

Ekan vauvanhuoneeseen liittyvän tilauksen tein Seita shoppiin. Lähinnä mä hain pallovaloja vauvan huoneeseen, ja Seita shopilla on kiva mahdollisuus ostaa erillisiä palloja ja kerätä haluamansa väriyhdistelmä Happy lightsia. Mun piti etsiä setti joka sopii lastenhuoneen oranssi-vihreään tapettiin, mutta jossa on muitakin pirteitä värejä. 
Tilasin mm. keltaisia, mustia, oransseja, vihreitä, pinkkejä ja turkooseja palloja. Vauvan huoneeseen tulee myös vähän mustaa joten ihastuin SillyU:n pehmoleluun ja helistimeen. 
Brion punainen lentokone tarttui myös mukaan, alkuun tietty lähinnä koristeeksi. Täytyy toivoa että ehdin kirppikseltä vielä etsiä puisia vanhoja leluja koristeeksi.

Vaikka en pääsekään vaihtamaan tapetteja, enkä edes halua, niin huoneesta voi tehdä vielä mitä vain. Tapetit on toki melko hallitsevat, mutta en mä mitään söpöily vaaleansinistä huonetta haluaisikaan. Onpahan pienellä katseltavaa värikkäissä tapeteissa.

Onpa ihanaa kun huomenna on yksi vapaa, ei tässä meinannut muistaa koko asiaa ja mies ei ollut edes tietoinen asiasta! Perjantaina sitten viimeiset kevätjuhlat ja sitten lasten loma ja pitkät aamu-unet alkaa. Luojan kiitos! Kyllä on uni maistunut viime aikoina ja aikaiset aamut tehnyt tiukkaa vaikka onkin valoisaa. No nyt saa hetken huokaista.

-Henna-

Kommentit (5)
  1. Irmastiina Ruusukummusta
    28.5.2014, 13:11

    Voi ihanuus mitä tavaroita♥

  2. Oi tuota vauvatavaroiden hypistelyä 🙂 Tunnelmasta saan kyllä heti kiinni. Tuo on yksi niistä asioista joita myöhemmin elämässä tulee varmaan haikeudella muistelemaan, nyt kun meidän vauvat alkaa olla kai tehty… Hauska idea tuo että noita palloja saa erillisinäkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *