Värikäs pöytäliina ja maalausasiaa

Oltiin tänään Helsingissä asioilla. Tarkoitus ei ollut shoppailla, mutta siihenhän se meni, kun pari ihanaa puotia tuli vastaan…
Paras löytö oli Indiskan alepöydästä viime hetkellä napattu ihana värikäs pöytäliina. On niin täydellinen meidän tuolien kaveriksi, että matkaanhan se lähti! Mä en yleensä suosi yhtään mitään pöytäliinoja keittiössä, tällä porukalla ne likaantuu kuitenkin samantein. Noo, täytyy vaan ruokaillessa jaksaa siirrellä tuota sivuun kun lasten muoviset tabletitkin on jo pakattu.

Löysin myös ihania Bungalowin rasioita. Hinta oli aika suolainen näissä, mutta onneksi mulla oli käyttöä juuri niille pienimmille ja halvimmille purkeille. Se mihin niitä tarvitsin oli tämä:

Keltaisessa lasten D-vitamiinit ja kalaöljykapselit, vaaleanpunaisessa äiteen vitamiinit.:) Nyt on vähän nätimmät säilytysrasiat kuin apteekin omat…

Lopuksi vielä asiasta viidenteen. Meidän ulkoseinän maalausprojekti ei päässyt alkua pidemmälle kun päätettiin että sisäremppa on nyt tärkein jotta päästään vihdoin muuttamaan. Nyt kuitenkin on hetki jolloin voisi taas aloitella tuota maalausta. Varsinkin kun katselin tänään junan ikkunasta kateellisena Oulunkylän vanhaa asemarakennusta. Siitä ei ole kauaakaan kun näin että sen maalaus oli aloitettu. Tänään näin että se oli jo maalattu, kokonaan!!:O Mäkin haluan!!
Joka tapauksessa, ei maltettu enää odottaa ja Sami kokeili vähän tulevaa väriä seinään ja se näyttää tältä:

Hiukan on tummempi kuin ennen. Vasemmalla siis sudittu vähän uutta seinäväriä, oikealla vanha vaalea sävy. Ylälaidassa näkyy vanhaa vuorilautojen ym koristeiden väriä, ja se tulee olemaan suunnilleen tuo sama. Tosin jatkossa maalaamme, niin kuin kuuluukin, nuo koristepalkitkin (katon poikkilaudat) tumman ruskeaksi, ennen ne oli seinän väriset. Ruskeana erottuvat paremmin ja se on muutenkin se oikea tapa värityksessä.

Säät ainakin suosii nyt maalaria.:) tai rapsuttelijaa, maalatahan ei saa auringonpaisteessa eikä kyllä ollakaan vielä siinä vaiheessa…

-Henna-

Kommentit (4)
  1. Kiva pöytäliina! Mä oon alkanut ihan pöytäliina-ihmiseksi. En stressaa, vaikka sotkua tulee. Luonnonkuituiset liinat saa kuitenkin niin hyvin puhtaaksi koneessa.

  2. Aivan ihana tuo löytämäsi pöytäliina ja sopii seille todella hyvin. katselin tekstejä myös alemmas ja aivan mahtavan näköisiä materiaaleja olet valinnut teille. TUosta tulee kyllä todella hieno koti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *