Värien sekoittelua

Eilen tuli vietettyä ilta tällaisessa ympäristössä. Nimittäin Måla & Moren liikkeessä Mix-kurssilla. Minähän ennen joulua kerroin täällä blogissa maalanneeni keittiön tuolit uusiksi. Jutut täällä ja täällä. Maalasin tuolit Annie Sloan Chalk paint-maaleilla. Mä hurahdin silloin muutenkin noihin maaleihin kovasti. Jotain muutakin on tullut niillä maalattua, ja muutama maalaustyö olisi tässä työn alla. Kävinkin viime viikolla liikkeessä ostamassa pari pientä purkkia maalia lisää, ja samalla ilmoittauduin kurssille.

Tuota ihanaa oranssia mulla odottaa tuolla pieni purkki, ihanan keväinen väri Barcelona Orange!

 

Eilinen parin tunnin iltakurssi oli todella mukava ja mielenkiintoinen. Saimme vapaasti sekoitella värejä, ja kokeilla mitä kaikkia ihania sävyjä niillä saakaan aikaan. Jo nuo liuskat johon väripalloja kokeilimme, oli niiiin kauniita, että melkein voisi seinälle laittaa. Niin kauniisti värit sopivat yhteen.

Itse menin kurssille lähinnä etsimään seinäsävyjä. Måla & Morelta kun löytyy myös Annie Sloan wall paint-maalia. Tosi kauniita seinävärejä, joita voi sekoitella keskenään. Itselläni on hakusessa aulan paneeleihin väri, sekä Samin työhuoneen seiniin väri. Nyt pääsin kokeilemaan eri sekoituksia ja juttelemaan muidenkin kanssa väreistä. Sain myös vapaasti kysellä mietityttäviä asioita. Uskon että tulen näitä Annie Sloanin maaleja käyttämään vielä paljon, joten tämä kurssi oli hyödyllinen.

Nämä maalithan ovat melkein hajuttomia, todella helppokäyttöisiä, nopeita kuivumaan, helppo levittää ja niistä jää kaunis matta pinta. Nämä sopii myös ulkokalusteisiin, ja olenkin jo miettinyt ensi kesäksi maalausprojekteja ulkona. Huom! Kovassa kulutuksessa olevat huonekalut täytyy myös vahata Annien Sloanin vahoilla. Pihakalusteita ei kuitenkaan tarvitse.

Tosiaan, kurssilla taisin löytää nyt oikeat sävyt paneeliin ja työhuoneen seiniin. En malta odottaa että päästään maalausvaiheeseen!

Lisää väreistä ja Måla & Moren kursseista näet heidän sivuiltaan.

-Henna-

Kommentit (4)
 1. naurispelto
  25.2.2016, 20:58

  Katsoin noita ekoja kuvia, että onpas sulle kertynyt kattava valikoima sävyjä 😀 Minuakin kiinnostaisi nuo maalit, mutta turhan kalliit postikulut oli silloin ainakin, kun katselin putiikista, joten olen yrittänyt pitää asian mielessä, kun tulisi asiaa Helsinkiin. Kerran jo olisinkin mennyt, mutta kauppa ei ollut minun aikatauluun sopivasti auki. Valinnanvaikeus kyllä jo noissa valmiissakin väreissä, tosi kauniilta näyttävät 🙂

  1. hennaasemalta
   27.2.2016, 19:50

   Haha, oliskin! 😀 Ai? Mä en tiedä paljonko postarit on. Luulen kuitenkin että jos ensi kerralla Helsingissä soitat liikkeeseen niin haku aukioloajan ulkopuolellakin saattaisi olla sovittavissa? Ainakin kannattaa yrittää! Kyllä, valmiitkin sävyt on todella kauniita! Itse vain etsin seiniin vähän jotain muuta. Lisäksi noita värejä on jotenkin kiva sekoitella. 🙂

 2. Työhuoneen seinämaali - Meillä Kotona -blogit
  7.4.2016, 16:18

  […] lähde, ja sielähän kävin myös pienellä värikurssilla aiemmin keväällä. Siitä juttu täällä. Kaupan naiset opastavat myös värivalinnoissa. Itse olen pähkäillyt myös aulamme tulevan […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *