Vanha lipasto

Mulla kävi pirun hyvä tuuri tuossa pari viikkoa sitten. Ystävä myi facebookissa kaverinsa vanhaa lipastoa, ja mä ehdin olla juuri sopivasti linjoilla, ja pirun nopea. Tämä lipasto on meinaan todella kaunis, ja hintaa oli vain 80 euroa. Vastaavia olen kytännyt huutoneteistä ym ja hinnat on aina sellaista 300 euron luokkaa, eikä välttämättä edes näin kauniita ja koristeellisia. Eikä muuten mennyt kauaa kun ostajia olisi ilmestynyt jonoksi tälle, eli mulla tosiaan kävi tsäkä!

Isäntä ei ehkä ollut niinkään iloinen kun tätä työpäivän jälkeen tunki mun farmarivolvoon. Onneksi se kuitenkin mahtui sinne ja mä odottelin innolla kotona.
Lipasto on täyspuuta, ja miehen kommentti oli että ”tää on kuulemma jonkun kuuluisan edesmenneen naisnäyttelijän, en nyt muista nimeä…” Joo kiitti vaan! Eipä oliskaan ollut mielenkiintoista tietää että kuka.

Meillä se päätyi tv/tietokone-tasoksi olohuoneeseen. Toinen vaihtoehto olisi ollut mun huone mutta sielä se ei kyllä pääsisi näin esille. Samalla piti siirtää kirjahylly toiselle seinälle, ja tv-tason ympäristö jäi vähän ilmavammaksi.

Tuolin takana näkyvä robottitaulu oli aikoinaan meidän ekassa lastenhuoneessa, silloin kun asuttiin toisella puolen taloa. Kun Mikin uusi huone oli rempassa ja värimaailmakin muuttui täysin, robotti odotteli uutta paikkaa. Nyt meinaan kokeilla sitä tuohon kissataulun tilalle keskelle seinää. En tosin tiedä mihin sitten kissan laitan, ehkä mun huoneeseen.
Huvittavaa miten aina uuden huonekalun myötä menee koko talon huonekalut uuteen järjestykseen! Ei siis ihme ettei isäntä ole koskaan kauhean innoissaan uusista huonekaluista….

Meillä alkaa vihdoin parin lapsen flunssailut helpottaa, isäntä sai saikkua ja mä kävin homeopaatilla, josko sais helpotusta raskausoireisiin. Jännittää myös ihan hirveästi tuleva lento espanjaan, mä kun voin helposti matkalla pahoin, varsinkin tässä tilassa. Sain nyt lääkkeet siihenkin, kunpa saisimme sairasvapaan loman!

-Henna-

Kommentit (7)
  1. miia ketunkololla
    29.4.2014, 14:46

    On kyllä niin niin kaunis. Tuon tyylistä toivoisin meillekkin.

  2. Marlei /Kättein jälet
    29.4.2014, 15:39

    Todella kaunis lipasto! Ihana koti teillä muutenkin ja tykkään tosi paljon blogistasi. Olen seurannut blogia jo hyvän aikaa, mutta nyt täytyi ekaa kertaa kommentoidakin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *