Vanha hylly Loviisasta

Sain kuin sainkin itseni tänään Loviisaan, vaikka flunssa meinasikin pilata kauan odotetun reissun.
Oltiin nimittäin tänään toista kertaa ikinä katsomassa Loviisan wanhoja taloja.

Viime vuonna olimme ystävän kanssa tuolla ensimmäistä kertaa, ja ihastuttiin aivan täysin. Silloin myös lähdimme kotiin auto täynnä tavaraa, ja pää täynnä inspiraatiota toisten koteja kurkattuamme. Tänä vuonna odotukset taisikin sitten olla liian suuret, kun ei ihan niin käynytkään. Ensin petyimme torien antiikkimyyntiin. Liekö sitten että olimme liian myöhään liikenteessä ja kaikki oli mennyt, vai mikä, mutta jotenkin tosi huonosti oli itse antiikkia viime vuoteen verrattuna. Harmittaa myös kovasti että sekaan änkee vaatemyyjiä tms, jotka ei liity mitenkään antiikkitapahtumaan.
Lisäksi kävimme ihan vain pari ”pakko nähdä”-kotia läpi, mä en pystynyt enempää. Jatkuva supistelu ja flunssa vei voimat niin ettei vaan jaksanut. Onneksi kuitenkin pari kotia nähtiin, ja oli todella mielenkiintoista nähdä miten remonteissa on edistytty!

Tehtiin me onneksi muutama löytö vielä siinä viime hetkellä. Ystäväni osti muutaman hyvin erikoisen mutta hienon laivan vanhan valaisimen. Hänen tyylinsä kun on enempi sellaista industrial/betoni tms maailmaa. 
Itse löysin kauan kaipaamani hyllyn makuuhuoneeseen. Voi että kun täydellinen hylly olikin! Väri ja koko oli just sitä mitä pitikin! Myyjä sanoi sen olevan 100-vuotias, ihan emme ehkä itse usko tuohon, mutta vanha se on, ja pääasia että on nätti.

Nyt mä saan kivasti siihen koristeita esille ja hylly on kuin tehty tuohon kohtaan. Sen kunniaksi asettelin oikeastaan syksyn ekat kynttilät ympäri kotia, voi kun täällä onkin nyt kiva syksyinen tunnelma. Olisipa ympäri vuoden pimeys/valo tätä kuin nyt ja syyskuun. Niin että illalla tulee pimeää järkevään aikaan ja ehtii hetken kynttilöitä poltella.

Mun toinen ostos oli vanha puinen helmitaulu, joka tuli vauvan huoneeseen. Täytyy nyt yrittää lähipäivinä sekin huone kuvata, meillä ollaan jo niiin valmiita vauvan tuloon!

Vaihdoin muuten yöpöytäni valaisimen tuossa aiemmin. Ennen mulla oli tuossa pinkki valoroikka, mutta se siirtyy varmaan mun huoneeseen. Tilalle ostin Ikean valaisimen. Tuo ”Tine K-henkinen”-varjostin on musta kiva, ja siihen sai tuollaisia lasisia jalkoja, joista pidän myös kovasti. Kummasti se huoneen ilme muuttuu jo yhdellä valaisimen vaihdolla.

Loppuun vielä kuva Oskusta, joka tietysti ihastui vanhaan täkkiin ja nukkuu siinä nyt päivittäin.

Mukavaa viikonlopunjatkoa,

-Henna-

Kommentit (16)
 1. Nova Melina
  30.8.2014, 18:58

  Aivan ihana täkki Oskun alla, ja huoh teidän kotia. Niin kaunis!

 2. Milla / Millainen Elämä
  30.8.2014, 19:10

  Oli aurinkoinen ja ihana LWT taasen 🙂
  Törmättiinköhän 😉
  Kiva löytö!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *