Valossa kylpevät lastenhuoneet

Olen niitä naisia joiden kuukautiskivut yltyy niin kovaksi, että olo on kuin sairaana. Joten tässä nyt sitten sunnuntaita vietän kärvistellen sohvalla pötkötellen. Piti maalata huonekaluja, mutta en näköjään maalaa.

Mulla on kyllä niin rankka viikko takana, että sinänsä ei haittaa vähän pötkötellä välillä. Kuten edellisessä postauksessa taisin kertoa, olin televisiokuvauksissa torstain ja perjantain. Jännitin tuota ihan reippaasti koko viikon, ja torstai ja perjantai menikin sitten hyvin erilaisissa tunnelmissa ihan aamusta myöhään iltaan. Valitettavasti vielä en saa projektista kertoa enempää, mutta lupaan että kuulette tästä vielä.

Tämä oli sellainen kokemus jossa hyppäsin todella vauhdilla mukavuusalueeni ulkopuolelle. Se kuitenkin kannatti. Yleensä kun sieltä mukavuusalueelta poistumisesta seuraa vain hyvää, niin kävi nytkin. Olen ylpeä että uskalsin, taas vähän rohkeampi, ja jos saan uusia vastaavia pyyntöjä joskus, en epäröi niihin tarttua. Sain tavata hienoja uusia ihmisiä ja kokeilla jotain ihan uutta. Nostan myös isosti hattua kaikille televisioalalla oleville ihmisille! 

Kaiken tämän jännityksen keskellä maaliskuukin saapui aivan hiipien paikalle. Ne kaameat pakkaset onneksi alkaa hellittää, mutta tähän ihanaan aurinkoon ja valoon en kyllä kyllästyisi ikinä. Harmi että sää ei taida luvata sitä nyt hetkeen lisää… Valon keskellä ehdin kuitenkin napata vastasiivotussa kodissa aurinkoisia kuvia. Alkaen meidän lasten huoneista. Nestorinkin huone on kerrankin niin siisti, että sielä voi kuvata mistä suunnasta vaan. 

Mikin huone on erityisen valoisa, ja ai että siitä valoisuudesta saa energiaa!

Ensi viikolla pitäisi kaiken jännän jälkeen palata arkeen. Aion kyllä keskittyä reippaasti töihin. Palaveerataan tulevien yrittäjäkollegoiden kanssa, teen mainoksia, kirjoittelen tänne blogiin, ja pian puodin pääsiäistapahtumakin lähenee. Sitäkin pitäisi alkaa järjestämään. Joku youtube-videokin olisi kiva saada aikaan. Kivoja juttuja taas tiedossa, kunhan tässä vaan pysyisi terveenä. Niin paljon pöpöjä liikkuu nyt kaikkialla. (Ja jos ei niitä, niin sitten näitä naisten vaivoja, plaah…)

Kummasti tämäkin sunnuntai vaihtui taas iltaan. Ei muuta kuin iltapalan aika.

Mukavaa uutta viikkoa kaikille, ja pysykää terveenä!

-Henna-

Kommentit (2)
 1. Just luin jonkin blogin, jossa suositeltiin hormoonikierrukkaa jos menkat ovat kivuliaat. Mahtaisiko auttaa? Ihana koti teillä, kevättä täälläkin fiilistellään jo

  1. hennaasemalta
   5.3.2018, 18:17

   Niin en tiedä, mä en vaan suostu mitään hormonijuttuja käyttämään… 🙁 Joidenkin luontaistuotteiden sanotaan auttavan, pitäisi niitä enemmän kokeilla.
   Kiitos paljon. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *