Blogit
Koti asemalla

Valmis tilkkupeitto

Koko päivän kestäneen sateen, ja miehen monen tunnin hämärässä tihrustetun maalaustyön jälkeen mies totesi ”Nyt se yläkerran ukko nauraa partaansa sielä” kun aurinko alkoi paistamaan juuri kun kaikki oli valmista… Kiitti vaan tästäkin….
Tänään ollaan siis kirottu säätä, mutta oli siitä sadepäivästä jotain hyötyäkin. Minä sain pitkäaikaisen ompelutyöni vihdoin valmiiksi!

 Nimittäin vaaleanpunaisen tilkkupeiton. En edes muista koska aloitin tämän ostamalla nuo kankaat, mutta valmiiksi sen lopulta sain! Mä joka kerta aloitan innolla tilkkutäkkityöt, mutta viimeistään siinä vaiheessa kun eri kerrokset, vanut ym pitäisi kasata, kiroan sitä että miksi alan aina tekemään näitä! Niin hankalaa käsitellä noin isoa työtä kun ompelunurkkaus on niin ahdas, ja kerrokset rypistyy ym…Kädenjälki ei ole siis maailman kaunein, mutta kelpaa.

Vähän liian romanttinen tämä on mun makuun mutta eiköhän sille joku paikka löydy, mä niin tykkään vilteistä ja tilkkupeitoista ettei niitä voi olla liikaa!:)
Kaikesta kiroilusta huolimatta mulla on jo kankaat seuraavaankin tilkkupeittoon:

Angry birds!!
Jep, pojalle vihaisia lintuja pitäisi leikata tilkuiksi. Mulla on tuo kangas ollut ikuisuuden varastossa, nyt sain ostettua muutkin kankaat. Vielä pitäisi keksiä pohjakangas ja ehkä lisää tilkkukangasta… Jotain keltaista, pilkuilla tms…?
Pakko muuten sanoa että olen iloinen että edes Angry birds-oheistuotteet osaavat olla myös tyylikkäitä! Inhoan kun esim Disneyn krääsä on niin ”rumaa”, siis esim autot-lakanat, kankaat tms. ja niitähän muksut just haluaisi… AG:lla kuitenkin esim tämä kangas on oikeasti hieno ja tavallaan ajaton, sopii vanhemmallekin lapselle/aikuiselle, AG:lla on hienot limutölkit kaupoissa, Mikillä on hieno AG koripallo ym ym. Tykkään!

Itse olen hurahtanut vasta nyt kyseisiin lintuihin kun vaihdoin vihdoin kosketusnäytelliseen puhelimeen. Vielä en taida rökittää poikaa pelitaidoissa, mutta kyllä mullakin on jo pommilinnut sun muut tulleet tutuiksi.:D

-Henna-

Kommentit (8)

  1. Mirva

    Voi miten kaunis tilkkupeitto. Niissä todellakin on tekemistä. Minulla on yksi keskeneräinen, takakappale vain puuttuu ja toisen palat olen leikannut. Ei vaan saa aikaiseksi tehdä niitä loppuun. Jospa tästä sinun postauksestasi taas saisi innostusta:)

  2. hennaasemalta

    Mirva: Jep, noissa tilkkupeitoissa on se vika että meinaa jäädä keskeneräiseksi…:/ Toivottavasti saat valmiiksi omasi!:)

  3. Satu Kukkaiselämää

    Ihana tilkkupeitto. Tuollaisen tekemisestä haaveilen…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *