Valkoinen kuusi ja lapsen huoneen joulua

Olipas mukavaa ripotella Mikin huoneeseen joulua kun huone on kerrankin siisti! Sitäpaitsi kyllähän ne lasten joulujutut on ihan parhaita, lumisadepallot jne. Ajattelin myös ehdottaa Mikille, jospa tänä vuonna tehtäisiin perinteisiä lumihiutaleita ikkunaan silkkipaperista. Niitä ei ole tullut itse tehtyä varmaan viimeksi kuin ala-asteella…

Mun suosikiksi on kyllä tullut tuo Mikin valkoinen joulukuusi ja sen leikkisät koristeet. Vaikka mä rakastankin perinteisiä juttuja, ja kuusen pitää olla oikea, niin on kiva kun Mikin huoneessa voi vähän leikitellä ja tehdä poikkeavia juttuja. Ei meille muualle valkoinen kuusi sopisikaan! Tosin siihen oikeaan kuuseen tulee kyllä leikkisiä koristeita myös. Viime vuonna nimittäin tilasin Disneystoresta Disney-kuusenkoristeita. Vitsi ne on hauskoja! Vähän tekisi mieli tilata lisää… Varsinkin kun meillä on Mikki-koriste johon on kaiverrettu Mikin nimi, niin täytyisihän pikkuveljellekin tilata omansa… Pikkuveljen nimi kun on jo tiedossa, mutta vielä salainen.

Mikin huoneessa on myös silloin tällöin yläkuvassa näkyvä pikkuveljen sänky, mikä väriensä puolesta sopiikin sinne hyvin. Sängyssä oleilee tällainen pieni tonttu:

 Tuo pieni tonttu ei kyllä ymmärrä joulusta vielä mitään…

Mikillä on nyt ollut huoneensa reilun vuoden ajan. Paljoakaan sielä ei ole muuttunut, eikä mun mielestä tarvitsekaan. Paitsi matto… Se on tosi kiva, mutta hirveä karvan kerääjä… En tiedä vielä yhtään mitä keksisin tilalle. Miehelle pistinkin lahjatoiveeksi just mm. robotti-imurin. Mä olen niiiin täynnä tuota jatkuvaa imurointia. Robotti-imuri voiskin sitten tuota mattoakin imuroida vaikka joka päivä! Onko teillä sellaista vekotinta? Onko joku merkki jota suosittelet eläintalouteen?

Jaahas, pientä kitinää kuuluu pikkusängystä, taitaa olla palleron ruoka-aika!

-Henna-

Kommentit (15)
  1. Sike - HOUSEkoti
    12.11.2014, 21:15

    Ihana tunnelma teidän lastenhuoneessa. Samaa mieltä, että vaikka Joulun kaupallisuus joskus tökkiikin niin joulufiiliksen laittamisessa on oma hohtonsa ja ilonsa. Pikkuhiljaa koti täyttyy koristeista ja mielestäni nyt ne ilahduttaa eniten 🙂

  2. Voi miten suloinen tonttu poikasi kauniissa huoneessa silloin tällöin majailee 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *