Vajaa kuukausi jouluun

Eilen oli 24. päivä. Se tarkoitti sitä, että vauva täytti yhden kuukauden, ja jouluun on enää kuukausi aikaa. 
Mä sanoin äidille tänään että mua harmittaa vähän että mun osalta joulu menee niin ohi tänä vuonna, vaikka toisaalta tiedossa on muita mukavia juttuja. 
Onhan meillä jo yhdet piparit leivottu, joulukalenterit ostettu, joulumusiikkia kuunneltu jne. Joulua on ehditty kyllä fiilistellä, mutta henkisesti tämä jouluhullu ei oikein ole joulussa läsnä tänä vuonna. 
Ensin oli vauvan syntymä ja sen tuomat ylimääräiset sairaalakäynnit ja toipumiset. Sitten Mikin leikkaus ja nyt vuorostaan ensi viikolla vauvan ristiäiset. 
Ajatukset on siis pari viikkoa täysin ristiäisissä, minkä lisäksi meinaan kyllä saada mun huoneen edes vähän valmiiksi, eli kalusteet sisään. Tai se on oikeastaan pakko, koska aula on nyt täysin pullollaan remppakamaa, listoja jne. Ne saa pois vasta huoneen valmistuttua eikä ne oikein voi olla aulassa ristiäisinä. 

Mun huone on kyllä siinä mielessä hyvässä vaiheessa, että sunnuntaina maalattiin lattian ensimmäinen kerros. Me sudittiin tällä kertaa lattiaan sateenkaarivärien lakkaöljymaalia. Maalin piti kuivua 12 tunnissa, mutta eihän se näin kylmällä kuivu millään… Vielä tänäänkään en päässyt jatkamaan hommaa, huomenna ehkä. Lisäksi maali loppuu kesken. Jos joku tietää saako kyseistä maalia täältä pk-seudulta lisää, saa vinkata! Firma itse ei vastannut sähköpostiin kun asiaa tiedustelin eikä tilaamiseen olisi nyt aikaa… Jälleenmyyjiä netin mukaan on esim. Tarjoustalot, mutta eipä sielä maaleja ollut, vain lakkoja tms…

Ristiäisten järjestely ja remontti tässä loppuvaiheessa on oikeasti tosi kivaa, en missään nimessä valita! Mä myös nautin kovasti tässä vauva-ajasta, varsinkin kun vauva on niin rauhallinen. Vielä toistaiseksi olen vielä saanut nukkuakin suht hyvin, kun ei ole ollut aikaisia herätyksiä. Sen voimin onkin jaksanut paljon paremmin tätä  pimeää ja yöherätyksiä.

Löysin muuten vihdoin huonekuusen, Olen sellaista etsinyt jo monta vuotta, mutta ikinä en ole kaupassa nähnyt, blogeissa vaan. Tosin olen vissiin etsinyt väärästä paikasta, meinaan kun kukkakauppoja olen kolunnut. Tämä löytyi kympillä Tarjoustalosta.
Vielä kaipaisin hyasintteja, niitäkään ei ole tullut vastaan. Ehkäpä huomenna jouluostoskierroksella.

Nyt kuitenkin nukkumaan!

-Henna-

Kommentit (9)
  1. Sun tart tee tänä vuonna fiilistellä joulu sillai tehoaikataululla! Kivalta ja ihan jouluiselta siellä kyllä jo näyttää!

    1. hennaasemalta
      27.11.2014, 17:47

      Jep, mulla on sitten ristiäisten jälkeen vielä pari viikkoa aikaa. Sitten keskityn täysillä poikien kanssa jouluiluun!:)

  2. Ihan blogi sinulla. Vau, kuusi oli edullinen. Minä maksoin omastani, joka oli puolet pienempi, kaksikymppiä. Hyasintteja löytyy ainakin Lidlistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *