Blogit
Koti asemalla

Vähän erilaiset tähtivalot

Parolan aseman Katjalla oli taas niin ihana tuunausohje, että tätä piti kokeilla, kiireistä huolimatta.
Välillä pitääkin olla pieniä väliprojekteja jotta jaksaa. Kun ei tuo ”pääprojekti” etene juuri ollenkaan…
Tein tuollaiset tähdet valosarjaa koristamaan.

Ohjetta en voi jakaa, koska se ei ole omani, vaan tämä löytyi uusimmasta Ihana-lehdestä.
Helppo oli tehdä, ja tavallisesta valoketjusta tuli paljon herkempi ja kauniimpi.
Lehdessä Katjan tekemä versio oli vielä nätimpi, hänellä oli vähän parempi muotti tähän, mutta kaunis tämä on näinkin.
Itseasiassa tämä mun ei ole vielä valmis, tein vasta muutaman testitähden, loput täytyy tehdä joku ilta, kunhan kerkiää. Valmis ketju menee luultavasti keittiön ikkunaan.
Meillä on vähän sairasteltu, ja jotenkin kiirettä pitänyt. Tänään muistin kerrankin ottaa kamerankin mukaan tuonne työn keskelle, mutta tietty akku loppui.:D Katsotaan jos huomenna saisin tänne remppakuvaakin.
Meillä oli muuten pitkästä aikaa häiriköintiä pihalla taas.  Yksi ilta ovikello soi. Kun Sami meni avaamaan, niin pihalla näkyi vain muutama teiniTYTTÖ ryntäämässä paniikissa karkuun… Tänään tajusin että ainakin ovessa ollut Tervetuloa-kyltti oli varastettu… Hemmetin kiva…
Mukavaa olla kotona kun ei tiedä yhtään että mitä jengi touhuaa tuolla pihalla…Ei oikein viitsi ovellakaan seistä jatkuvasti… Mitenhän kauan nekin likat siinä hengasi, ja mitä tekivät… Joka huoneessa paloi valo ja varmasti tajusivat että täällä asutaan, tai sitten olivat TOSI pihalla…
Että näin meillä.
-Henna-
Ps. Tuossa oikealla palkissa olisi pieni mielipidekysely blogistani. Olisi kiva jos ehtisit siihen vastata. Monta vaihtoehtoa voi myös valita. Toki myös kommentteihin tai sähköpostiin voi kertoa blogin risuja/ruusuja. 
Kiitos!:)

Kommentit (9)

 1. Anonyymi

  Moi!
  Jossain blogissa tai missä lie, oli otettu kuvia kodista ikkunan takaa. Musta aika hauska idea! (ja vink vink olisi kiva nähdä teidän kotia myös sieltä ikkunan ulkopuolelta, uskoisin että monessa huoneessa olisi jo kovasti viihtyisää)
  Ihania valoja =)

 2. hennaasemalta

  Joo, valkoisessa harmajassa oli ainakin, silloin mietin itsekin että voisi tehdä samoin.
  Meillä on vaan niin kamalan näköinen talo ulkoa.:D Tietty se pimeys peittää kaiken kaamean, että voisinpa joku päivä vaikka kuvat ottaakin!:)
  Ja mitä sitä turhaa kaameaa peittää, sellaista meillä vaan on nyt…vielä.:)

 3. -didi-

  Komppaan edellisiä, ihanat valot.. ja tosi harmi, että joudutte jatkuvasti kärsiä tuollaisesta häiriköinnistä.

  Joku infrapunakamera voisi olla toimiva tallentamaan häiriköiden naamat, riistakamera tms. En muista minkähintaisia ovat.

 4. Anonyymi

  Ehkä nykyisin voisi olla jo myös ihan siedettävän näköisiä ulkovaloja, jotka toimis liiketunnistimella. Säikähtäisivät teinit ainakin muutaman kerran pois ovelta ja heidät havaitsisi muutenkin helpommin, ennen kun kerkiivät tuhojaan tekemään. -Ansku-

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *