Vähän erilainen vauvanhuone

Vauva-aiheilla taas jatketaan postauksia. Tällä kertaa esittelyssä tulevan vauvan huone, joka muuttui nyt pääosin leikki-ikäisten hoitolasten huoneesta vauvanhuoneeksi. Tässä kunnon kuvapläjäys:

Mä itse olen oikein tyytyväinen, tämä on nyt tällainen vähän erilainen vauvanhuone kuin mitä sisustuslehdissä esitellään. Meidän vauva saa asua tällaisessa ”mummomaailma mustalla ja väripläjäyksillä piristettynä”-huoneessa.
Vauvanhuoneen hyasintti-tapettihan on kovin hallitseva, ja voisi olla helposti vähän tunkkainenkin, joten sitä joutuu vähän miettimään että miten tuon maailman saa piristymään. No, meillä se yleensä tarkoittaa värejä.

Ensimmäinen ajatus mulla oli värikkäät pallovalot ikkunaan, sitten löysinkin Pinterestistä hauskoja mobileja, jotka tein itse, ja väriä saatiin taas lisää.
Mustaa halusin lisätä pikkuisen särmäksi, se yhdistää myös kivasti veljesten huoneet, Mikin huone kun on tämän huoneen takana, ja sielä on paljon mustaa.
Ikean hoitopöydän maalasin mustaksi, matossa, sydänmobilessa ja pallovaloissa on hiukan mustaa. Sekä kehyksissä ja leluissa.

Valkoinen sänky meillä oli jo ennestään, se on Mikin vanha ja siinä on muutama hoitolapsikin nukkunut. Mitäs sitä turhaan hyvää vaihtamaan. Sekaan lisäsin pari H&M-tyynyä, pilvityynyn joka on Anttilasta sekä Mikin vanhan peiton, joka tosin odottaa vaihtoa itsetehtyyn virkattuun peittoon. (Saa tosin odottaa aika kauan tätä menoa…)

Vanhan puisen helmitaulun ostin viime viikonloppuna Loviisasta, Sophie-kirahvin vauva sai vauvakutsuilla lahjaksi. Olinkin kovasti toivonut sitä, se kun on sellainen klassikkolelu joka on hauskan näköinen, oikeasti vauvojen mieleen (olen parille tutun vauvalle näitä ostanut) ja muistaakseni nämä on myös myrkyttömiä.
Töppöset mummini teki vauvalle, meidän perheellä kaikilla muillakin on vastaavat töppöset, niin nyt vauvakin sai omansa.

Imetystuolina toimii vanha tuttu tuoli, samoin kirjahylly ja lipasto ovat siinä missä ennenkin.

Tuo pesuallas vauvanhuoneessa on kyllä niin kätevä, vaikka onhan se vähän pieni. No, niin on vauvakin! Harsot, vaipat ja muut jutut on jo ojennuksessa hoitopöydällä.

Eppu on vakiovierailija vauvansängyssä, tosin nyt se on taas vähän vaihtanut paikkaa, taitaa vaihtelu virkistää kissankin elämässä.

Pari pientä mattoa haluaisin vielä huoneeseen, mutta muutoin on aika valmista. Sairaalakassi on pakkaamatta kylläkin, ei tämä kuitenkaan vielä synny, pyörii vaan masussa. Tajusin myös että eihän mulla ole toppavaatteita eikä muutakaan paksumpaa tälle hirveästi. Täytyy vielä vähän kaivella ullakkoa, Mikin vanha toppis on kyllä jossain…

Mitäs tykkäätte, onko tällainen erilainen vauvanhuonekin ihan kiva? Eipä se vauva itse siitä välitä, mutta toisaalta täällä on paljon asioita joita katsella ja ihmetellä. Huone on myös nyt kivan tilava kun VIELÄ ei nurkat pursuile leluista.

 Huone on kuin lämmin pesä.

-Henna-

Kommentit (13)
  1. Pilviraitin Marjaana
    2.9.2014, 14:30

    Tykkään tosi paljon! 🙂 Väriä ja ihania juttuja ihmeteltäväksi vauva tarvitseekin. Noi sun tekemät mobilet on tosi kivat. Meillekin on rakentumassa pieni oma soppi vauvalle yläkertaan. Hoitopiste onkin jo aikalailla kunnossa. 🙂 Kivaa kun blogimaailmassa joku odottaa samaan aikaan. 🙂

  2. Aivan uskomattoman ihana huone! Olen jo aiemmin ihastellut tekemiäsi mobileita. Pesuallas hoitopyödän vieressä huoneessa on kuin unelmien täyttymys. Jaksamista sinulle! -maitoviiksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *