Uusi vuosi, ja uudet tuulet

Niin se vuosi taas vaihtui. Enkä tehnyt yhtäkään uudenvuodenlupausta, en edes salaa itseni kanssa. Toki lupasin taas ottaa itseäni niskasta kiinni urheilun suhteen, mutta se on enemmänkin itsestäänselväpäätös jonka tekisin joka tapauksessa nyt jos/kun alan olemaan taas terveempi eikä joulu tms tuo tekosyitä laiskotella.
Ei kun yhden päätöksen tein, aion tehdä entistä enemmän kasvisruokia koko perheelle.

Vuosi sitten lupasin parantaa elintapojani, liikkua enemmän, syödä paremmin. Lupasin myös panostaa enemmän parisuhteeseen. Täytyy myöntää että tavallaan nuo kaikki toteutui.
Liikunta on tällaiselle sohvaperunalle sellainen vuoristorata. Välillä tulee paljon liikuttua, välillä vähemmän. Välillä ei kiinnosta yhtään, välillä sairastelee koko ajan niinkuin loppuvuosi meni. Liikuin kuitenkin enemmän kuin aiemmin, ja se on jo jotain sekin.
Ruokapuoli taas on mennyt paljon paremmin kuin aiemmin, mutta toki aina voisi parantaa. Uskon kuitenkin että ruokavaliolla oli iso merkitys myös siihen että pimeän syksyn jaksoin paremmin rämpiä läpi. Tosin se ei selitä sitä, miksi olin erityisen paljon kipeänä loppuvuonna… Olen tehnyt niitä kasviruokia enemmän, ennen meillä syötiin suunnilleen jauhelihaa ja pastaa joka päivä. Nykyään sitäkin, mutta monia uusiakin ruokia.

Parisuhde taas, no ihan hyvin menee. Sillain kivan tasaisesti. Paljoakaan kahdenkeskisiä irtiottoja ei ole ollut kun Nestorikin on niin pieni. Tärkeintä on ollut pienet huomionosoitukset, ja se että asiat saa puhuttua läpi. Niissä ollaan tsempattu. Sekä sekin auttaa, kun sanoo ääneen, että ihan hyvinhän meillä menee. Näin on hyvä.

Nyt en kuitenkaan siis uusia lupauksia tee, mutta paljon olen pohtinut tätä tulevaa vuotta. Matkoja ei harmi kyllä ole vielä tiedossa. Alkuvuoden reissut kun on ollut sellainen henkireikä. Irtiotto arjesta ennen kesää. Katsotaan nyt, päätämmekö siltikin lähteä.
Mulle iso muutos on kuitenkin parin viikon päästä tapahtuva blogimuutto. Koska en ole nyt töissä, niin jotenkin koen että tuo muutto tuo sellaista tiettyä potkua mulle. Mä en osaa vain olla ilman mitään järkevää projektia. Jotain pitää olla lastenhoidon ohella, jotain missä on kontaktissa ihmisiin ja pääsee suunnittelemaan ja tekemään. Se mun juttu on nyt erityisesti tämä blogi. Mun oma projekti jossa haluan parantaa ja kehittää itseäni lisää. Ottaa esimerkiksi parempia kuvia.

Mulla on tosi paljon ideoita blogin suhteen, ja toivon että ehdin ne kaikki toteuttaa. Kauheasti en vielä kerro kun pelkään että jos en sitten ehdikään. Pääosin kuitenkin kodin sisustusjuttuja. Yksi on ainakin se, että me vaihdetaan sänky ja samalla uudistan makuuhuonetta vähän muutenkin boheemimpaan suuntaan ehkä. Siitä on kiva tehdä sellainen blogiprojekti myös.

Katsotaan nyt mitä muutto A-lehdillekin tuo tullessaan. Muutosta kerron vielä lisää erillisessä postauksessa, ajankohta jne. Sanon kuitenkin sen, että blogi ei muutu. Mä olen mä, jutut on samoja arjen juttuja, ei vain sisustusjuttuja vaikka sisustusportaaliin muutankin. Pienet muutokset on lähinnä ehkä ulkonäöllisiä, ja pyrin kirjoittamaan suht usein. Joten mietin valmiiksi vähän mistä aion kirjoittaa, koska aiheita tarvitaan enemmän.

Vuoden 2016 aikana pitäisi myös palailla töihin. Johonkin töihin, en tiedä vielä yhtään mihin, ja sekin jännittää. Tässä kevään aikana pitäisi olla vähän yhteydessä vanhaan työhön. Tarvitaanko sielä mua vai ei.
Mitäs muuta. Mä en oikeasti edes tiedä. Jotenkin kaikki on harvinaisen auki. Toivon vaan että tulee kiva vuosi. Kivoja blogijuttuja ja kivoja työjuttuja. Täytyy vaan jälleen luottaa siihen, että asiat järjestyy.

Tästä se taas lähtee, jaksattehan pysyä vielä mukana?

-Henna-

Ps. Kuvassa mun viime vuoden lemppari kotikuvia jotka listasin Instagramissa eilen myös.

Kommentit (10)
 1. Marika pALaNuTtA SiiRaPpiA
  1.1.2016, 19:22

  Ihana kuvakollaasi! Mukana pysytään 🙂 Hyvää alkanutta vuotta!

  1. hennaasemalta
   3.1.2016, 19:32

   Kiva kuulla! Kiitos samoin. 🙂

 2. Mullakin on moni asia avoinna,sehän on ihan parasta,kun voi suunnitella kaikkea mukavaa ja antaa tietty myös elämän itse järjestää,senhän se tekee kuitenkin:)
  Mukana ollaan ja aina on kiva lukea juttujasi ja inspiroitua kuvistasi
  idearikasta ja antoisaa uutta vuotta!

  1. hennaasemalta
   3.1.2016, 19:33

   No se on kyllä totta, ainoa mikä mua kaivelee on se ettei ole mitään matkoja tiedossa… Ne niin katkaisee tän arjen ja ainaisen kotona olon… Mutta tätä nyt aikansa.
   No sepä kiva!:)
   Kiitos samoin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *