Blogit
Koti asemalla

Uusi koti. Tavallaan.

Täällä me nyt ollaan! ”Uudessa kodissa”. Entinen talo, mutta uusi koti. Hassua.
Siis sanat ei riitä kuvailemaan mun tuntuita! Vihdoin ja viimein tämä päivä koitti, jota ollaan kovasti odotettu. Vihdoin näen keittiön sellaisena kuin olen sen yli vuoden ajan kuvitellut, vihdoin sain asetella värikkäät keittiön tuolimme uuteen keittiöön. Vihdoin voin ottaa blogiin kuvia kauniista ympäristöstä, jota rakastan jo nyt! Yksi mun unelmista on nyt toteutunut, ja olen niiiiiin onnellinen ja iloinen. Kaikki kova työ on nyt palkittu.
Vielä on paljon jäljelläkin tekemistä, suurinosa tottakai, mutta tämä oli yksi iso välietappi.

Lupaan ja vannon että tämä blogi tästä nyt taas virkistyy, ja kuvia tulee pian PALJON.

Meillä on nyt sitten lastenhuone oikeastaan valmis (onko mikään ikinä täysin valmis?), keittiöön vielä kaikkea pientä ”höyläystä” ja olkkarista puuttuu paljon listoja ym. Olemme täällä myös nyt pimeässä koska toistaiseksi vain keittiön välitilassa on sähköt päällä. Jääkaappikin roikkuu vielä jatkojohdossa. Ikeaan on pitkä lista ostettavaa, kaiken maailman verhoa ym, mitä nyt aina tulee kun muuttaa. Tavarat ei löydä paikkaansa jne.
Meillä on kuitenkin olkkari, keittiö, yksi lastenhuone, pari vessaa, suihku, aula ja pikkueteinen nyt käytössä, eli tässä voi asua oikein hyvin. Näistä olkkari, keittiö ja lastenhuone rempattu pääosin, muut odottaa joskus vuoroaan mutta niissä voi jo oleskella.

Vanha huoneisto tyhjenee pikkuhiljaa ja saamme sinne toivottavasti pian vuokralaiset.
Kissat ovat aivan järkyttyneitä, miten ja missä tässä nyt pitäisi olla? Ennen tänne ei saanut tulla, ja nyt täällä pitäisi olla vai, hmm… Osku oli aivan ihmeissään kun haki ruokakuppiaan entisestä kodista, eikä sitä enää ollutkaan…
No, onhan tässä itselläkin aika sekavat tunteet, mutta eiköhän tämä tästä.

Ihanaa!:)

-Henna-

Kommentit (17)

 1. Uuden Kuun Emilia

  No meinasi kuule tulla mullekin nyt itku kun tekstiäsi luin! Voi tuhannesti onnea, haluan niin elää tuon kuvailemasi onnen tunteen vielä itsekin!

  Ootte tehnyt kyllä valtavan työn, mutta kaiken vaivan arvoista varmasti!

  Mä muuten laitan sun blogin tuonne omani laitaan, jotta muistaisin useammin käydä inspiroitumassa 🙂 Niin ja remppvinkkejä kyselemässä ;D

  Onnea vielä! Nauti koko sydämellä – ja muullakin kropalla! 🙂 Ihana koti!

 2. hennaasemalta

  S: Kiitos!:)

  Emilia: Voi kiitos kiitos!:) Olipa kivasti sanottu! ja toki saat kysellä mitä vaan! 😀
  Mua nauratti kun mies valitti omasta työn jäljestään tuolla vanhassa kämpässä kun poistettiin hyllyjä ym. Kauhea valitus miten huonosti hän on osannu laittaa kaiken silloin kun tänne muutettiin. On tainnu ukko reilun vuoden aikana oppia aikas paljon siitä, nykyään sujuu jo melkein mikä vaan! Hih!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *