Blogit
Koti asemalla

Uuden huoneen sisustelua

Näissä merkeissä tänään! Eilen tuli Ikean huonekalut kotiin. Hiukan oli rasittavaa tuokin sohva kasata, mutta siinä se nyt on! Lisäksi kasasimme vitriinikaapin ja tänään pitäisi ruuvata pöytään jalat.
Äsken jo petasin sohvan, kaivoin ompelukamppeita esiin jne. Nestorikin on nukkunut tänään äidin mieliksi hyvin, niin sain rauhassa laittaa.

Kuvissa on kamala valo koska tuolla on vasta käytössä sellainen kirkas remontti-valo. Pitäisi kaivaa valaisimiakin jostain esiin.

Viikonloppuun kuuluu siis listojen hiontaa ja maalausta, pöytälevyn käsittely jollain vaalealla vahalla, pesualtaan kaakelointia ja asennusta, sähköhommia… Vaikka lupaavalta näyttää, niin tekemistä on silti vielä hirveästi!

On muuten aivan super ihana tuo lattia, ai että! Mä aikoinaan päätin ettei tähän taloon tule mihinkään valkoista ”muoti”lattiaa vaikka se ihana onkin. No, toisin kävi. Muualla valkoista ei kyllä voisi ollakaan lasten ja eläinten takia, mutta tuolla se on ihana! Koko huone on niin valoisa vaikka onkin hämärää.
Sateenkaarivärien lakkaöljymaali vaikuttaa myös tosi hyvältä lattiassa. Kuivui kylmyydestä huolimatta parissa päivässä, lattia on kaunis ja kiiltävä ja pinta vaikuttaa kestävältä. (Minkä tietty näkee vasta käytössä). Tällä kokemuksella tuntuu parhaimmalta lattiamaalilta tähän asti. Ainoa miinus huonolle saatavuudelle. Kunpa tätä myytäisiinkin perus K-raudassa tms niin ei tarvitsisi postia odotella päiviä maalin loppuessa kesken….
Niin, ja lattia on nyt aikamoinen luistinrata, mutta tasoittuu varmaan. (Miki tosin innostui toki siinä liukumaan)

Nyt ootan että ”Neppe” herää just ja sitten jatkuu hommat. Jee!

-Henna-

Kommentit (3)

  1. Anonyymi

    Mikäs huone toi olikaan? Se sun 'oma huone'? Hienolta näyttää!!

  2. Eija/Tässätalossa

    Ooh, ihanaa! Voi kun pääsis taas remppaamaan täälläkin, pari vuotta on ollut remppataukoa Poikasen syntymän vuoksi. Alkuvuodesta ehkä päästäänkin tekemään ruokailutilaa, jee. Toi on niin ihana vaihe kun kaikki pinnat on uusia ja saa alkaa sisustaa 🙂

  3. Sari

    Silmät poimii kuvista jänniä detaljeja kuten sen miten ihanalta orkidea näyttää taustan värejä vasten! Sulle tulee kyllä ihan valtavan kaunis huone. Mahtavaa päästä näkemään se valmiina sohvatyynyineen, lamppuineen jne. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *