Blogit
Koti asemalla

Tyynypäivitys

Innostuin viime viikolla ompelemaan muutaman tyynyn. Mikä tietysti aiheutti sen, että olohuoneen tekstiilejä piti vaihtaa. Roosa ja hempeä kukkaisuus vaihtui vähän raikkaampaan, kirkkaisiin väreihin ja mustaan.
Tykkään kyllä, kesäisen raikas päivitys tekstiileillä. (Vielä kun tulisi se itse kesäkin…)

 Tuo pieni kukkatyyny on tehty Amy Butlerin jämäkankaasta. Sarjassamme kangas joka pyöri vuosia kaapissa, nyt pääsi vihdoin käyttöön. Harmi ettei kangas riittänyt isompaan tyynyn.

Värikkään ”pilkkuisen” kankaan taas tilasin jokin aika sitten Nova Melinalta täältä. Hän perusti oman pienen puodin Helsinkiin, ja sieltä löytyy ihania värikkäitä Liberty of Londonin kankaita sekä hänen omia ompeluksiaan, esim. värikkäitä pussukoita. Pari sinistä kangasta mulla vielä odottaa että teenkö niistäkin tyynyn vai jotain muuta.

Myös äidille tein äitienpäiväksi Amy Butler-jämistä kesätyynyn. Vielä tuolla Lahden ostoskankaat odottaa ompelua, toivottavasti ehdin viikonloppuna… Hirveästi tekisi mieli ommella myös lastenvaatteita. Sitä ei mukamas osaa, ja saumurikin olisi kiva. Täytyisi nyt vaan uskaltaa kokeilla.

Nyt tuo harvinainen valoilmiö nimeltä aurinko, odottaa että painuisin pihalle. Jotenkin taas niin saamaton olo, toivottavasti tästä nyt vähän olo virkistyisi.

-Henna-

Kommentit (5)

 1. Irmastiina Ruusukummusta

  Tosi kauniita tyynyjä ja tuo kielo tapetti on ihana!!

 2. Anonyymi

  Moi!
  Olen nyt parin viime viikon aikana kahlannut koko blogisi läpi (huolimatta mm. tentistä, johon pitäisi lukea) ja ei voi muuta sanoa kuin että ihana talo ja perhe 🙂 Ihan huikea muutos teidän talossa siihen nähden mistä lähditte liikeelle! Ja olen niin onnellinen kun saitte tuon pienen perheenlisäyksen! 🙂
  Eniten kuitenkin samaistun tässä blogissa vanhaan taloon ja sen perinteitä kunnioittavaan remontointiin (oma tulevaisuuden haave) sekä vanhoihin tavaroihin/huonekaluihin, joita onkin tullut jo kerättyä. Ja tosiaan myös tämä sinun elämänläheinen kirjoitustapasi lämmittää mieltä!
  Kiitos siis näistä antoisista lukuhetkistä, jään innolla odottamaan jatkoa! 🙂

  T. Likka Savosta

  • hennaasemalta

   Voi kiitos, ihanasti sanottu! Arvostan tätä kovasti. <3

 3. Micu

  Aivan ihanat tyynyt!
  Valoisaa viikkoa sulle ❤

  • hennaasemalta

   Kiitos samoin!:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *