Työpöytä valmiina

Meidän ollessa Espanjassa, posti oli tuonut Wanilla Rosen tilaukseni. Sain siis vihdoin sisustaa olohuoneen ”uuden” työpöydän.
Olen tosi tyytyväinen, pöytä toi kivaa rouheutta hempeään olohuoneeseen. Sain myös syyn laittaa kotiin vähän ihailemaani mustavalko-tyyliä. Kauheasti meiltä ei tarpeeksi rouheita esineitä tuohon vielä löytynyt, mutta jotain kuitenkin. Hauska yksityiskohta on myös WR:stä tilaamani perhosmagneetit tuossa magneettitaulussa.
Tuoli tosiaan pitäisi vielä etsiä. Tuohon sopisi joku valkoinen/metallinen Tolix tms.

Pääsiäinenkin lähestyy, ja laitoinkin sen kunniaksi vähän keltaista keittiöön. Söin myös ekat mämmit! Tämä ällön näköinen töhnä kuuluu mun herkkuihin. Miki vain maistoi ja irvisti, heh. Pelkästään en sitä söisi, mutta sokerin ja kunnon vaniljakastike-tujauksen kanssa, nam nam!

Pitäisi taas loman syöpöttelyn jälkeen saada itsensä ruotuun ja syödä taas terveellisemmin. Niin vaikeaa, mutta jos pystyin siihen ennen lomaakin, meinaan pystyä nytkin, tosin en ihan niin tiukalla ruokavaliolla, ei sopinut mulle se.
Keväällä ei pitäisi kuitenkaan loppupeleissä olla vaikeaa koska olo on pirteämpi ja energisempi. Niin, ja kohta pitäisi kehdata näyttäytyä bikineissä. Tänä kesänähän on siis bikinikesä! Ei sellaista kesää kuin viime kesänä, eihän?

-Henna-

Kommentit (8)
 1. Kivan näköinen työpöytänurkkaus! Täälläkin voisi ruveta jo vähän pääsiäistä laittelemaan! 🙂

  1. hennaasemalta
   19.3.2013, 22:29

   Kiitos!:)

 2. Tosi kiva nurkkaus ja pöytä! Oletko itse tehnyt magneettitaulun vai oletko ostanut jostain?

  Ps. Mämmihimo iski! Kauppaan!

  1. hennaasemalta
   19.3.2013, 22:30

   Kiitos!
   Se on tilattu, en tosin yhtään muista mistä… Olen kyllä nähnyt vastaavia esim country whitessa.
   Haha, mämmihimo.:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *