Työpisteellä sekä Indiedaysin uudistus

Huomenna meillä kuvataan lehteen. Kuvausten ansiosta koti on ihanan siisti, ja kaikkea pientä uudistusta on tullut tehtyä viime aikoina. Eilen laitoin Instagramiin kuvan mystisestä isosta laatikosta. Laatikko sisälsi yhden ihanan jutun josta kuvia ensi kerralla. 
Viime viikolla saatiin käsityöhuoneeseeni tietokonenurkkauskin viimeisteltyä. Nestorin ristiäisistä jäi kennopalloja, jotka Sami laittoi mun huoneen kattoon. Mun tietokone on tuossa muuriseinä-nurkkauksessa jossa on ihan valkoiset seinät, niin siinä nuo pallot erottuu kivasti. 

Lisäksi mies laittoi mulle seinälle pari Ikean halpaa ilmoitustaulua. Ne on vielä suht tyhjiä, mutta ajan kanssa kerään niihin kaikkia ihania kuvia inspiroimaan. Tuo korkkipintahan on nyt muotia muutenkin ja mulla sattuu huoneessa olemaan säilytysrasioita joissa on korkista tehdyt kannet. Kannet toimivat myös lasinalusina. Rasiat ovat myös Ikeasta.
Valkoinen nurkkaus piristyi nyt sopivasti, mutta ei liikaa. Huoneen tapetti on jo itsessään tarpeeksi hallitseva.

Indiedays on tänään uudistuneet, oletteko ehtineet jo huomata? 

Uuden Indiedaysin alta löydät nyt kaksi uutta portaalia sekä kuusi erilaista teemaportaalia. 

Pääportaalit ovat:

Indiedays Styles & Trends -portaalissa pääset seuraamaan nuorten, rohkeiden bloggaajien värikästä elämää ja tyylin kehittymistä, saat vinkkejä treeneihin, päivän asuun ja meikkiin sekä luet blogimaailman uusimmista trendeistä ja ilmiöistä.

Indiedays Living & Lifestyle -sivustolla jaetaan laatutietoisten ja perheellisten naisten arkea ja juhlaa, sisustetaan ja herkutellaan, annetaan tyylivinkkejä, puhutaan kauneudesta ja hyvinvoinnista sekä nautitaan perhe-elämästä.

Mun blogi kuuluu arvatenkin tuohon jälkimmäiseen portaaliin. Uusien portaalien avulla sinun on entistä helpompi löytää juuri sinua kiinnostavaa luettavaa sekä vinkkejä pukeutumiseen, kauneuteen ja hyvinvointiin, sekä inspiraatiota ruoanlaittoon, sisustukseen ja elämästä nauttimiseen.

Lisää inspiraatiota saat Indidaysin uusista teemaportaaleista, jotka keskittyvät muotiin, kauneuteen, hyvinvointiin, ruokaan, sisustukseen ja oman elämän tapahtumiin. 

Lookbook.fi 
Beautybox.fi 
Foodlover.fi 
Livingspace.fi 
Motivation.fi 
Lifie.fi 

Näistä itse kirjoitan lähinnä Livingspaceen, eli sisustus-osioon sekä Lifieen joka on elämäntapaan, arkeen, perheeseen jne keskittyvä teemaportaali.
Tuossa itsekin just katselin Indiedaysin sivuja, ja täytyy sanoa että mun mielestä niitä on nyt kivempi selata ja etsiä vaikka itselle uusia blogeja aihealueittain. Selkeämpää, ja enää ei vilise tuhat blogia silmissä. Mobiiliversiokin on helpommin selattava.

Indiedaysin uudistuksen myötä olen miettinyt myös oman blogini uudistusta. Kyselin aiemmin Facebookissa, oletteko kiinnostuneet kuulemaan miten mä sisustan ja mistä saan inspiraatiota ja aikaa sisustusharrastukselle. Vähän olen suunnitellut tekeväni siitä suuremman postaussarjan. Olen myös miettinyt josko kuitenkin kuvaisin enemmän vaatteitani ja tyyliäni sekä kertoisin omasta kauneudenhoidostani. Vaikken muotibloggaaja olekaan, niin olen kiinnostunut jonkin verran muodista ja haluan huolehtia itsestäni. Haluaisin kertoa millainen itse olen, sopiiko tyylini kotini kanssa yhteen jne. Lastenhoidosta ajattelin myös tehdä jonkinlaista tarkempaa juttusarjaa esimerkiksi kestovaipoista tai sormiruokailusta.
Nämä on kuitenkin vasta ajatuksen tasolla olevia juttuja joihin keskityn enemmän kun syksy saapuu. Toki blogi muutoin jatkaa ihan samanlaisena, sisustusta, remppaa ja ihan perus arkea.

Sami on nyt isyyslomalla pari viikkoa ja nautimme kesäisestä kelistä vielä kun niitä riittää. Olisi kuitenkin kiva alustavasti kuulla miltä nämä ideat kuulostaisi. Kaikki ei halua kaikkea, mutta tokihan aina voi lukea ne postaukset jotka juuri itseään kiinnostaa.

Ens kerralla kuitenkin se mystinen laatikon sisältö!

-Henna-

Kommentit (3)
  1. Näyttääpäs kivalta työpisteesi 🙂

  2. Marika pALaNuTtA SiiRaPpiA
    19.8.2015, 05:20

    Ihana mintunvihreä tuoli! <3 Ja mielellään näkisin sinulta postauksia kodista, sisustuksesta ja toki syksyn vaatetusasiat (ja hyvät vinkit 😉 ) kiinnostaa myös 🙂 Käsityöjutut on kanssa kestosuosikkeja!
    Mukavaa yhteistä lomaa ja hyviä kuvauksia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *