Koti asemalla
Koti asemalla

Työhuoneesta myymäläksi

Tervetuloa Korson aseman puotiin! Lupasin kirjoitella vähän valmisteluista, kun sunnuntaina on kauppani avoimet ovet. Olen hiukan tuskaillut sitä, että miten teen työhuoneestani hyvän myymälän. Alunperin kun tarkoitus oli pitää tämä vain nettipuotina ja tavarat sai olla kaapissa. Nämä ajatukset muuttuu kuitenkin tässä edetessä. Olenkin nyt siivonnut urakalla kaapit, ja koittanut tehdä tästä huoneesta vähän edes myymälämäisemmän. 

Päätin kokeilla kääntää työpöydän toisinpäin, ja se olikin tosi hyvä idea ja muutti tilaa käytännöllisemmäksi. Nyt pääsen itse myyjänä vähän sivuun, ja pöytä on enemmän kuin myyntitiski. Aiemmin kun tässä kävi muutama asiakas, tuntui että pöytä oli tosi epäkätevästi, ja jouduin kääntämään heille selkäni kun kirjoitin kuittia ym.

Tuossa nyt pöydän äärellä tulikin mieleeni lapsuuteni huone. Rakastin jo pienenä kauppaleikkejä. Vaihtelin myös tosi usein huoneeni järjestystä, sisustin ja askartelin omassa huoneessa. Yksi lempparini huonejärjestelyissä oli, kun laitoin kerran työpöytäni vähän vastaavalla tavalla. Se oli pienessä huoneessani kuin tiski, ja tykkäsin kyllä tosi paljon. Huomaan että viihdyn nyt tuossa pöydän äärellä paljon paremmin kuin aiemmin. Tunsin ettei joku nyt vaan toimi. Ehkä kyse oli niistä feng shhuista tms. Tiedättekö sen tunteen että huone näyttää kivalta, mutta ei jotenkin tunnu täydellisen mukavalta. En itse tunne feng sui-juttuja, mutta tiedostan sen tunteen. Yhden huonekalun siirto saattaa jo helpottaa sitä tunnetta. Täytyisi kyllä oikeasti tutustua lisää aiheeseen. Saa vinkata jos sulla olisi mielessä joku hyvä kirja tms aiheesta!

Olen nyt hinnoitellut ja veivannut tuotteita paikasta toiseen. Lopulta kaiken näkee käytännössä, että toimiiko ne. Toki yhden asiakkaan kohdalla varmaan toimiikin, mutta kun ei tiedä paljonko sitä porukkaa sunnuntaina tuolla kerralla onkaan.

Jonkun verran mulle on tullut tämän viikon aikana uusia tuotteita. Mm. käärin itse saippuoita kauniisiin paketteihin. Tänään saapui Polkka Jamin postikortteja erä, ja eilen jotain söpöjä kyniä ja penaaleja. En kuitenkaan nyt lisää niitä nettipuotiin kuin vasta sunnuntain avoimien ovien jälkeen. Sunnuntaina ne on kuitenkin esillä täällä meillä.

Huomenna olisi taas perjantai! Toivotan siis nyt jo mukavaa viikonloppua kaikille!

-Henna-

Kommentit (4)

 1. Viivi / Pilviraitti blogi

  Näyttääpä kivalta! 🙂 Harmi kun täältä on sinne sen verran matkaa ja viikonlopulle tiedossa menoja, niin en pääse paikalle.

  1. hennaasemalta

   Kiitos! No mutta tänne voi tulla joskus toistekin jos satut olemaan lähellä. 🙂

  2. Michelle Rasku

   Hei, en tiennyt että sinulla on nettikauppakin. Laitatko osoitteen niin käyn kurkkaamassa joskos sitä löytyisi jotain kivaa vaikka joulupaketteihin.

   Mi

   1. hennaasemalta

    Joo mulla on ollut kauppa nyt reilun kuukauden. Linkki sivuille on tuossa tekstissäkin, mutta osoite on korsonasema.fi. 🙂

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *