Blogit
Koti asemalla

Työhuoneen syvennyksen hyllyt

 Saatiin tehtyä vähän roikkumaan jääneitä juttuja tässä aiemmin , kuten tuon mun huoneen pienen syvennyksen tapetointi loppuun. Samalla käsittelin muutaman hyllyn kuultavan valkoisella vahalla. Saatiin hyllyt seinällekin vihdoin pääsiäisenä.

Mun piti maalata nuo ruskealla vahalla mutta en löytänyt sitä vahapurkkia. Onneksi! Tuo valkoinen on paljon raikkaampi.
Tarkoitus on tuohon kaivaa lisää kauneimpia kenkiä (mulla tosin on tosi huonosti korkokenkiä) ja pienet maalipurkit. Sekatavaraa siis.

Laatikoita ja purkkeja olen kerännyt vuosien varrella ja ne täyttyy pikkuhiljaa napeilla, langoilla, askartelutarvikkeilla. Mietinkin että mun pitää varmaan tehdä paperille joku ”kartta” mun huoneen laatikoista ja kirjoittaa siihen kuvaan mitä ne sisältää. Muuten saan avata kymmenen purkkia etsiessäni jotain neulaa. Noihin kun en raaski päälle kirjoittaa mitä niissä on.
Toisaalta pitäisi kyllä kankaatkin järjestää. Tilasin vielä tänään lisää ihania kankaita! Josko se takaraivossa muhinut ompelu pääsisi nyt oikeasti vauhtiin. Haaveena olisi ommella tyynyjä, hernepusseja lapsille jne.

Näkymä Nestorin huoneesta mun huoneeseen on mun lempparikohta meillä kotona tällä hetkellä. Tosin tuntuu että aina se uusin, rempattu kohta on lemppari.
Meillä on ahkera kodinsiivous- ja järjestely menossa ensi viikon synttärijuhlien takia. Tai mulla on, ja äitini avustaa. Vielä ennen pääsiäistä täällä oli likaiset ikkunat ja tavaraa sekaisin joka puolella, nyt alkaa selkeytymään huoneet ja ikkunoistakin näkee ulos. Huomenna saan tänne taas apureita ja siivous jatkuu.
Pikkuhiljaa pitäisi juhlien koristeitakin kiinnitellä ja tarjoiluja suunnitella.

Suuri kiitos muuten edellisen postauksen muurahais-kommenteille! Ahkeraan jaksoitte kommentoida, oli tosi kiva. Hyviä vinkkejä myös! Ostettiin heti makkariin sellainen muurahais-ansa. Kuulosti parhaalta tilaan jossa eläimetkin nukkuu. Sehän toimi heti. Yhden yön muurahaiset ahersi ansan kimpussa, mutta enää niitä ei ole näkynyt. Jee! Toivottavasti pysyvätkin poissa…
Ulos missä on kaamea muurahaisongelma, pitäisi kokeilla sitä kuumaa vettä ennen kuin ne pirulaiset valloittaa taas koko pihan ja puut.

Rehellisesti mun mielestä muurahaiset ovat todella mielenkiintoisia ötököitä. Niiden touhua on mielenkiintoista seurata, ja on kurjaa tuhota kokonainen pesä. Kuitenkin kun muurahaiset puree, valloittaa koko pihan ja häiritsee lapsia, ei enää naurata. Tai tuhoaa puut ja tulee sisälle sänkyyn ja ruokiin. Saisivat pysyä metsissä pirulaiset.

Vielä viimeisenä muistutan että Hobby hallin terassihaasteeseen tuli viikon lisäaikaa. Eli käykäähän vielä äänestämässä täällä suosikkianne niin voitte voittaa Pioni tikal-tyynynpäällisparin! Kampanja-aikaa on siis vielä 19.4 asti.

Pian on täällä mun blogissakin tiedossa kiva arvonta, yritän ehtiä kirjoittaa sen vielä tässä juhlajärjestelyjen keskellä.

Toivotaan että aurinkoiset säät jatkuu!

-Henna-

Kommentit (2)

  1. Tiina

    Vitsit mutta noi kielotapetit on niin sikaihanat! <3

  2. Mira

    Huomasin huhtikuun Glorian koti – lehdessä blogisi ja heti piti tulla kurkkaamaan. Ihanalta näyttää! Liityin lukijakuntaan 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *