Blogit
Koti asemalla

Työhuone valmiina

Vihdoin koitti päivä kun mulla oli aikaa kuvata tämä mun ihana työhuoneeni. Tässä siis kuvapläjäys uusimmasta huoneestamme!

Huoneessa rapsutimme ja maalasimme katon, tapetoimme seinät ja rapsutimme, hioimme ja maalasimme lattiat. Plus kaikkea muuta pientä.
Tapetti on Sandbergin liljekonvälj. Itse huoneessa harmaana, ja pienessä läpikulkukulmauksessa musta.
Lattia on maalattu Sateenkaarivärien lakkaöljymaalilla. Oville ja ikkunapielille emme tehneet mitään, Lattialistat maalasimme Uulan into-sisustusmaalilla, samoin kuin muuriseinän.

Huonekalut ovat pääosin Ikeaa. Paitsi tietokonepöytä joka on väliaikaisratkaisu ullakolta. Sen edessä oleva tuoli kierrätyskeskuksesta, minkä maalasin mintun väriseksi. Valkoinen työtuoli on Eamesin DSW-tuoli.

Ikean vuodesohva on mun mielestä tosi ihana ja helppo levittää sängyksi, kun lattialla on tarpeeksi tilaa. Sen takana oleva tauluseinä on vielä kesken, siihen teen ja kehystän vielä paljon lisää kuvia. Muutama pieni juliste tuolla kaapissa odottaakin, mutta ikinä ei ole oikean kokoisia kehyksiä varastossa kun niitä tarvitaan…

Yläkuvassa näkyy tuo mustakin tapetti. Sieltä itseasiassa vielä puuttuu pätkä tapettia ja avohyllyjä pitäisi laittaa lattiasta kattoon. Tuo pikkuinen ovi vie pikkuiseen pesuhuoneeseen jossa on tämän piian pyykkikone ja pesuallas.

Tietokonepöytä on tosiaan pikaratkaisu ullakolta. Muuriseinään tulee vielä jotain kuvia, näppis vaihtuu valkoiseksi ja sitä rataa. Kaikkea kivaa pientä fiksaamista vielä siis edessä. Sen takana oleva oviaukko vie meidän aulaan, jonka remontin mies aloitti tänään. Remppakaaos on siis sielä vuorostaan…

Mä olen tosi tyytyväinen että päädyin tuohon puiseen työpöytään. Se tuo kivasti lämpöä, valkoinen olisi ollut tylsä. Tuoli sopii siihen myös. Myös pöydän viereen Ikean avohyllyyn valitsin puiset tasot.
Työpöydän vasen puoli on vielä kesken. Sieltä puuttuu vielä pieni vesipiste ja tarkoitus on nähtävästi tuoda makuuhuoneen lipasto sinne.

Työpöydän oikealla puolella oleva ovi johtaa toiseen eteiseen. Mun huoneessa on siis neljä ovea. Niitä näissä meidän kodin huoneissa riittää, ovia! Joka huoneessa on vähintään kaksi ovea, yleensä kolme tai enemmän.
Mitäs tykkäätte? Mä rakastan mun huonetta. Sen tyyli poikkeaa ehkä vähän muista huoneista sillä, että valkoisen lattian vuoksi se on paljon vaaleampi. Vanhanajan tapetit onneksi yhdistää sen hyvin muihin huoneisiin.

”Enää” kaksi huonetta remppaamatta. Toisaalta ihme että ollaan näinkin pitkällä, toisaalta ihmettelen että mistä ihmeestä saadaan vielä motivaatiota viimeisiin huoneisiin. Varsinkin nyt kun vauva vie niin paljon aikaa. No, ehkä se motivaatio jostain tulee. Aulassa kaaos ehkä ärsyttää eniten, koska se on heti ovella. Samin huone taas on vähän helpompi ja nopeampi tehdä ja uskon että mies jo kovin kaipaa sitä omaa tilaansa nyt kun mäkin sain omani.

Ensi kerralla kuvia yksityiskohdista ja jos jostain löytäisin ennen-kuvia.

Mukavaa viikonlopun jatkoa,

-Henna-

Kommentit (14)

 1. Talvikettu

  Mainio tapetti, nämä kuvat auttoivat minua tekemään (vihdoinkin!) päätöksen siitä, mikä tapetti kirjastooni tulee 🙂 Mistä hankitte tätä? Näytti olevan hiukan vähissä ainakin netistä ostettavat :/

  • hennaasemalta

   Kiva kuulla!:) Mä tilasin nämä taloon.com-nettikaupasta.

 2. Sa Su

  Sinulla on aivan ihastuttava blogi! Millaisella maalilla maalasit tuon mintunvihreän tuolin? Se on niin herkku!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *