Tuunailuja

 Maalasin pitkästä aikaa yhden tuolin taas. Tästä tulikin heti yksi mun lemppareista, tykkään tosta sävystä niin paljon! Tuolin sain joskus pikkuveljen tyttöystävältä ja pitkään jahkailin että millaisen siitä maalaan, tuoli kun oli itsessään jo puunvärisenä kaunis, mutta ei mun tyyliä kuitenkaan. Kerran rautakaupassa tämä väri oikein kutsui mua kaukaa maalisävyhyllystä, ja sen otin. Sävyä joku jo aiemmin kyseli facebookissa joten tämähän on sävy: NCS S 1030-B60G ja maali on Helmi kalustemaalia, puolihimmeää, sitä riittää se sellainen pieni 0,225 litran purkki oikein hyvin. Himmeä/puolihimmeä on ehdottomasti mun suosikki kalusteissa, ja oikeastaan missä vaan. En oikein kiiltävästä välitä. Tuoli tulee nähtävästi makuuhuoneeseen meikkipöydän tuoliksi.

 Makuuhuoneen tapetointi eteni ihan kiitettävästi tänä viikonloppuna, reilu puolet on tapetoituna. Oltais tapetoitu enemmänkin mutta viimeisissä seinissä on vielä tasoitettavaa ennen kuin voi tapetoida. Myös lattialistoja olen maalaillut, niistä tulee tosi kauniita Uulan into-sisustusmaalilla, sekin puolihimmeänä. Maalissa on tosi tärkeää sävyn lisäksi kiiltoaste ja itse maalityyppi, ja kyllä nuo perinnemaalit on oikeasti kauniita!

Haettiin myös vihdoin varastosta tuo vanha pöytä. Tuohan löytyi meidän varastosta kun tänne muutettiin, ja heti päätin siitä jotain tehdä. Aiemmin sille ei vaan ole ollut aikaa eikä paikkaa. Nyt se tulee olohuoneeseen pieneksi työpöydäksi, luultavasti ikkunan eteen. Vielä en kerro mitä sille teen, näette sitten.:) Tuleva väri saattaa jopa yllättää…
Meidän kissat ja koira jostain syystä tykkää siitä hirveästi. Ne on koko illan majaillut sen luona, koira (tuo musta möykky) alla ja kissat päällä. Varmaan aika paljon hajuja tuossa, ja Unto nyt majaili tuossa koska itse olin vastapäisessä huoneessa maalaamassa, ja sinne koiralla on kielto tulla. Joten herra sitten majaili ovella pöydän alla vahtimassa…

Löytyi muuten pöydän laatikosta kiva pieni ekstra-ylläri. Junalippu vuodelta -79. Helsinki-Hämeenlinna, 9 markkaa maksoi. Vähän on hinnat tuosta noussut… Tämäkin tietysti säästetään, kehystetään ja lisätään eteisen juna-aiheiselle seinälle.:)
Kaikenkaikkiaan tosi mukava remppaviikonloppu, sai tehdä kaikkea kivaa, tapetoida ja maalata. Ne on juttuja joista oikeasti nautin ihan täysillä, maailman paras tapa rentoutua, itsekseen touhuten, radio taustalla soiden. Ylen kanavalla soi tänään vielä sopivasti vanha elokuvamusiikki, sopi niin tunnelmaan, päivä täynnä nostalgiaa.

-Henna-

Kommentit (20)
 1. Pöytä ja tuoli on molemmat kauniin malliset. Ihana tapettikin!

  1. hennaasemalta
   27.1.2013, 22:18

   Niin on, tuo tuoli on tosi kaunis, ja mun mielestä maalaaminen korosti sen siroutta.:) Pöydässä taas on hauskan kapeat jalat!

 2. kauniita unia!!!!!!
  t. titi

  1. hennaasemalta
   27.1.2013, 22:19

   Heh, kiitos samoin mummi.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *