Blogit
Koti asemalla

Tuskailua Linnanmäellä

Tänään vietettiin tuskaisan kuumaa päivää Linnanmäellä. Miki alkaa olla jo siinä iässä että Lintsi on ihan super-juttu, joten täytyihän se lintsi-päivä tähän kesään saada. Vähän höntisti se sattui vaan juuri kuumimpaan päivään…

Päivä oli kyllä tosi kiva, mutta siis aivan liian kuuma. Mulla energiat meni siihen tukahduttavaan kuumuuteen. Ihan tauotta piti juoda ja etsiä varjoa. Ajatuskin laitteeseen menosta oksetti. Niin ne vaan kaikki muut sielä laitteissa silti juoksi.
Mä en ole muutenkaan ollut ikinä mikään huvipuisto-ihminen. Mulla tulee jo autossa pahoinvointia, saatikka noissa laitteissa. Onhan niissä oma viehätyksensä, mutta mä olen onnellisempi kun saan vaan katsella.
Hauskaa seurata ihmisiä, jotka laitteeseen mennessä vääntävät hermostunutta tekohymyä, kiljuvat muutaman sekunnin laitteessa ja tulevat alas jalat tutisten. ”Ei pelottanut yhtään!” Itse olin teininä samanlainen, ja olihan se siistiä sanoa jälkikäteen että uskalsi! Nykyään mä olen suosiolla nössö, ja raskaus oli hyvä tekosyy ettei tarvinnut mennä yhteenkään laitteeseen. Tosin siinä maisematornissa olin minäkin!
Sisko hoiti iloisesti Mikin seuranaisen hommat, mä sain keskittyä kuvaamiseen ja siihen kuumuudesta tuskailuun.

Olin kuitenkin niin fiksu että pistin hatun päähän lähtiessä ja mustan mutta viileän maximekon. Ei sitä turhaan sanota että jotain pitäisi olla päässä näillä helteillä, mutta voisiko joku kehitellä tosi kivan mutta kätevän naisten hatun?
Mulla on käytössä joko tämä lehmityttö-hattu tai sitten isolierinen heinähattu, mutta eihän noi superkäteviä ole. Ei mahdu laukkuun, eikä meinaa pysyä päässä tuulessa. Huivi päässä näytän naurettavalta. Saatikka lippis!

Huomenna kyllä täytyy keksiä jotain viileämpää toimintaa, ja perjantaina nokka kohti mökkiä ja varsinkin järven rantaa. Ihanaa!

-Henna-

Ps. Sielä lintsillä olisi varmaan kivaa olla illalla, kun on lämmin mutta vähän viileämpää. Me mentiin just kuumimpaan aikaan ja oltiin koko päivä….

Kommentit (6)

 1. Irmastiina Ruusukummusta

  En ole minäkään koskaan ollut mikään huvipuistoihminen….maailmanpyöräänkään en korkeanpaikankammon takia tykkää mennä..:)

  • hennaasemalta

   Jep, en mäkään hirveästi enää. 😀

 2. Amanda

  Hassua, ettei törmätty, mäkin muutoman tunnin Lintsillä hikoilin aamupäivästä. 😀 Miehen siskojen kanssa tuulettumassa.
  Mikillä näyttää olleen tosi kivaa! 🙂

  • hennaasemalta

   Jep, ei sitten tosiaan oltu kauaa samaan aikaan. Mikillä oli kivaa, mutta kuulemma ehti liian vähän laitteisiin. 😀

 3. Sari

  Tännehän on tullut niin paljon juttuja, että ei meinaa perässä pysyä! Mobilesta tuli ihana! Milloinhan mä ehdin omani kimppuun.. Ehkä syksyn pimeillä sitten. 🙂 Kivoja kuvia myös teidän Lintsi-päivästä, makea lookki sulla, tykkään! Mä olin pienenä ihan hurja huvipuistotyttö, mutta sitten jossain vaiheessa tapahtui jotain ja nykyään oon niin mamero, etten uskalla mihinkään rajuihin vehkeisiin mennä vispattavaksi. Pari kertaa kun oon aikuisiällä erehtynyt kokeilemaan jotain pyöriviä laitteita on saanut yrjöpussia kaivella esiin.. Naurettiin miehen kanssa, kun yksi päivä innostuin leikkipuistossa keinumaan ja otti niin kovasti mahanpohjasta, että piti yksinkertaisesti lopettaa alkuunsa… Oli liian hurjaa mulle. ;D

  • hennaasemalta

   Onhan tässä vielä aikaa, ehdit hyvin. 🙂
   Kiitos!:)
   No älä, mulla tullu kanssa toi sama efekti keinussa. 😀 Mikähän siinä onkin että kun kasvaa aikuiseksi niin kaikki tuollainen on ihan erilaista….

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *