Blogit
Koti asemalla

Tiistaita

Ei mulla oikeastaan ole edes mitään asiaa. Täällä on vähän sairasteltu, mun olo meni eilen ihan yhtäkkiä niin huonoksi että nukuin koko illan, tänään parempi mutta mies on kipeä… Sairauksia onkin niin paljon liikkeellä että eipä ihme…

Huomenna olisi tarkoitus mennä Ikeaan ostamaan verhot ja tanko makkariin, plus valaisimia ja sellaista. Jospa viikonloppuna siirrettäisiin sänky makkariin!? Siis jos olemme terveenä.
Meillä on taas ensi viikolla yhdet kuvaukset, ja ne tuo vähän paineita makuuhuoneen valmistumisen suhteen. Toisaalta en halua ottaa siitä paineita, sitä kun on tarpeeksi elämässä muutenkin, toisaalta on hyvä, koska pienen paineen alla saa enemmän aikaan.

Huomenna ilmestyy muuten tuo meidän edellinen juttu, Kodinrakentaja-lehdessä. Meidän koti on ihan kannessakin kuulemma, kuin jännää!!!:)

Kattokaa nyt tota meidän koiraa miten se on iso koira jo! Hirveästi se on oppinut jo asioita, mutta monessa asiassa tekisi mieli itkeä… Pentukoulussa ollaan saatu vinkkejä ja sielä Unto toimiikin kuin mallioppilas, mutta kun niitä keinoja yrittää käytännössä käyttää, niin huh… ei mene ihan niin hyvin. No, hitaasti edetään.

Tänään kun Miki oli iltapalalla itsekseen, poika sanoi että tulkaa katsomaan. Unto istui viereisellä penkillä kiltisti ja tuijotti hiljaa Mikin muroja.:D Kyllä oli näky, iso koira ruokapöydän ääressä pojan seurana!:D Vähän oli vaikeaa käskeää tuimana koiraa alas, kun itseään nauratti ja paljon. Piti mennä nurkan taakse nauramaan.:D

-Henna-

Kommentit (15)

 1. Eija

  No niin, oli pakko heti tulla kehumaan, että lehtijuttu oli mielestäni tosi hyvä, ja aivan mahtavia kuvia! Ja mikä parasta, talon asukit olivat hyvin esillä, toisin kuin useissa muissa jutuissa, jolloin lukijalle jää päällimmäisenä mieleen kysymys, että minkähänlaisia ihmisiä tuolla oikein asuu?!
  Loppulause oli niin hyvä: Muutos on tässä talossa pysyvä olotila. Eikö se ole sitä asemalla aina? Oliko tämän keksinyt toimittaja itse vai autoitko 😀

  • hennaasemalta

   Heh, kiitos! Mä itseasiassa ryntäsin heti kauppaan kun näin tän sun kommentin. Odotin että olisin saanut itsekin oman lehteni jo tänään postiin, mutta se ei kuulemma ollut mahdollista vielä kun en ole tilaaja. En todellakaan malttanut odottaa vaan ryntäsin kauppaan ja sielähän se meikäläinen iloisesti hymyili lehtihyllyssä.:D Aika hullua… Mutta itsekin olin tyytyväinen juttuun.:)
   Ja se lause oli ihan toimittajan keksimä.:)

 2. Marika

  Teillä on ihanan valoisa keittiö ja käytät kivasti värejä. Nuo eripari-tuolit on mahtavat! 🙂
  Pitääkin huomenna kauppareissulla suunnistaa lehtihyllylle! Kiitos inspiroivasta blogista!

 3. Anonyymi

  Hei!
  Luin eilisestä kodinrakentajasta jutun kodistasi ja piti heti tulla etsimään blogisi. 🙂
  Teillä on kaunis koti,ja erittäin lämminhenkinen.
  T:Katri

 4. VILLAKÖLHIN PIHAMAA

  Olipas herttainen kuva susta kannessa 😉 ja kivat kuvat muutenkin lehdessä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *