Tiistaita

Ei mulla oikeastaan ole edes mitään asiaa. Täällä on vähän sairasteltu, mun olo meni eilen ihan yhtäkkiä niin huonoksi että nukuin koko illan, tänään parempi mutta mies on kipeä… Sairauksia onkin niin paljon liikkeellä että eipä ihme…

Huomenna olisi tarkoitus mennä Ikeaan ostamaan verhot ja tanko makkariin, plus valaisimia ja sellaista. Jospa viikonloppuna siirrettäisiin sänky makkariin!? Siis jos olemme terveenä.
Meillä on taas ensi viikolla yhdet kuvaukset, ja ne tuo vähän paineita makuuhuoneen valmistumisen suhteen. Toisaalta en halua ottaa siitä paineita, sitä kun on tarpeeksi elämässä muutenkin, toisaalta on hyvä, koska pienen paineen alla saa enemmän aikaan.

Huomenna ilmestyy muuten tuo meidän edellinen juttu, Kodinrakentaja-lehdessä. Meidän koti on ihan kannessakin kuulemma, kuin jännää!!!:)

Kattokaa nyt tota meidän koiraa miten se on iso koira jo! Hirveästi se on oppinut jo asioita, mutta monessa asiassa tekisi mieli itkeä… Pentukoulussa ollaan saatu vinkkejä ja sielä Unto toimiikin kuin mallioppilas, mutta kun niitä keinoja yrittää käytännössä käyttää, niin huh… ei mene ihan niin hyvin. No, hitaasti edetään.

Tänään kun Miki oli iltapalalla itsekseen, poika sanoi että tulkaa katsomaan. Unto istui viereisellä penkillä kiltisti ja tuijotti hiljaa Mikin muroja.:D Kyllä oli näky, iso koira ruokapöydän ääressä pojan seurana!:D Vähän oli vaikeaa käskeää tuimana koiraa alas, kun itseään nauratti ja paljon. Piti mennä nurkan taakse nauramaan.:D

-Henna-

Kommentit (15)
 1. Ei hitsi miten reipas oot noiden kuvsusten suhteen! Multa on pyydetty monta kertaa, että milloin sais tulla, mutta en ole vieläkään uskaltanu luvata kenellekkään. On kaikki niin kesken vielä.

  Vähän ihana koiruli teillä;-) Se on teidän pikku herralle tosi iso rikkaus<3

  1. hennaasemalta
   30.1.2013, 11:00

   No joo, meillä vasta onkin kaikki kesken. Mä oon sanonu että tilanne on tämä, että jos silti haluutte tulla niin siitä vaan. On se kuitenkin niin jännä kokemus kun juttua tehdään, ja kun näkee sen jutun lehdessä! Ja kuvaajathan osaa kuvata ne hyvät kohdat. Teilläkin niiin ihana koti, että olishan se kiva nähdä lehdessä myös!

   No joo, onhan se. Koiran kanssa on ollut vähän vaikea pentuaika, mutta kyllä siitä vielä hyvä koira saadaan.:)

 2. Voi miten mielenkiintoinen sun blogi onkaan.
  Olen iloinen kun tänne löysin!
  Tulin lukijaksi:)

  1. hennaasemalta
   30.1.2013, 11:00

   Voi kiitos, ja tervetuloa!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *