Blogit
Koti asemalla

Tiistaina

Mulla oli tänään viimeinen vapaapäivä, ja sain käytettyä sen ihmeen tehokkaasti. Varmaan siksi että kerrankin sain nukkua niin pitkään kuin nukutti.
Aamupäivästä käytiin kaupassa ja asioilla. Kun pääsin kotiin, alkoi kaaoksen siivous. Viimeiset matkatavaroiden purkamiset, vimmattu imurointi ja yleinen siivous.
Lopuksi vielä ompelin yhden lasten patjojen päällisenkin.

Liekö nätti päiväkin mistä sai virtaa. Jotenkin niin uskomaton kevätkeli! Just katselin että laskiaispäivätkin vasta tulossa, no eipä taideta paljon mäkeä tuolloin laskea…

Löysin muuten eilen Country Whitesta isännälle makeet mukit, isäntä itsekin tykkäs. Nämä on jopa tarpeeksi isot hänelle.

Illalla alkoi taas hulinat tässä talossa, ja mä varasin siltä istumalta meille lennot Espanjaan. Lähempänä kesää olisi taas lähtö Malagaan. Niin ihanaa! Ei mene koko isännän loma maalaustalkoissa, vaan päästään vähän huilimaankin. Erittäin tervetullutta kyllä!

Huomenna meillä alkaa työsyistä aikaiset arkiaamun herätykset. Koko Mikin elämän aikana meidän ei ole tarvinnut kiirehtiä joka arki säännöllisesti mihinkään. Luulin että tämä alkaisi meillä vasta syksyllä kun Mikillä alkaa eskari, mutta herätykset alkaakin jo nyt. Vähän jännittää miten saan kaikki ylös ja ulos ajoissa. Kun ei tosiaan olla totuttu. Yleensä jos arkisin johonkin on täytynyt aikaisin lähteä, mä olen lähtenyt vain yksin esim neuvotteluun. Muutoin yleensä nukutaan noin klo 9 asti.
Ollaan oltu aika onnekkaita sen suhteen, mä kun en ole mikään aamuihminen. Eikä tietty Mikikään kun ei ole koskaan tarvinnut.

Toisaalta kivakin, päivä alkaa tehokkaammin kun on pakko nousta aikaisin.

Eli nyt nokka kohti sänkyä!

-Henna-

Kommentit (6)

 1. Jenni/Lievestuore As.

  Mitkä mukit, mahtavat!

  • hennaasemalta

   Eikö?:)

 2. Irmastiina Ruusukummusta

  Aikaiset aamut ovat…sanonko mistä…:))

  • hennaasemalta

   Jep… Onneksi nyt on niin valoisaa jo aamulla että nouseminen on paljon helpompaa!

 3. JohannaV

  Meiltä löytyy samat mukit 🙂 Mikä ihana tuo kukka, voiko olla noin montaa väriä yhdessä kukassa?
  Aikaiset aamut.. niitä kauhulla odotan. Kotiäitinä kivointa on ehkä just ne aamut, kun ei ole kiire mihinkään. Vaikka herätys tuleekin välillä lasten toimesta turhan aikaisin, kaikki on kuitenkin yleensä hyvällä tuulella kun ei tartte hötkyillä mihinkään. Tsemppiä herätyksiin ja aamulähtöihin! 🙂

  • hennaasemalta

   Siinä on nähtävästi monta pientä kukkanippua istutettu yhteen ruukkuun. Se on aika kiva!.
   No niinpä, mäkin oon kausittain joutunut joidenkin lasten kanssa heräämään aikaisin, mutta se ei oo kauheen paha kun ei heti tarvitse lähteä mihinkään.
   Kiitos!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *