Tiistaina

Mulla oli tänään viimeinen vapaapäivä, ja sain käytettyä sen ihmeen tehokkaasti. Varmaan siksi että kerrankin sain nukkua niin pitkään kuin nukutti.
Aamupäivästä käytiin kaupassa ja asioilla. Kun pääsin kotiin, alkoi kaaoksen siivous. Viimeiset matkatavaroiden purkamiset, vimmattu imurointi ja yleinen siivous.
Lopuksi vielä ompelin yhden lasten patjojen päällisenkin.

Liekö nätti päiväkin mistä sai virtaa. Jotenkin niin uskomaton kevätkeli! Just katselin että laskiaispäivätkin vasta tulossa, no eipä taideta paljon mäkeä tuolloin laskea…

Löysin muuten eilen Country Whitesta isännälle makeet mukit, isäntä itsekin tykkäs. Nämä on jopa tarpeeksi isot hänelle.

Illalla alkoi taas hulinat tässä talossa, ja mä varasin siltä istumalta meille lennot Espanjaan. Lähempänä kesää olisi taas lähtö Malagaan. Niin ihanaa! Ei mene koko isännän loma maalaustalkoissa, vaan päästään vähän huilimaankin. Erittäin tervetullutta kyllä!

Huomenna meillä alkaa työsyistä aikaiset arkiaamun herätykset. Koko Mikin elämän aikana meidän ei ole tarvinnut kiirehtiä joka arki säännöllisesti mihinkään. Luulin että tämä alkaisi meillä vasta syksyllä kun Mikillä alkaa eskari, mutta herätykset alkaakin jo nyt. Vähän jännittää miten saan kaikki ylös ja ulos ajoissa. Kun ei tosiaan olla totuttu. Yleensä jos arkisin johonkin on täytynyt aikaisin lähteä, mä olen lähtenyt vain yksin esim neuvotteluun. Muutoin yleensä nukutaan noin klo 9 asti.
Ollaan oltu aika onnekkaita sen suhteen, mä kun en ole mikään aamuihminen. Eikä tietty Mikikään kun ei ole koskaan tarvinnut.

Toisaalta kivakin, päivä alkaa tehokkaammin kun on pakko nousta aikaisin.

Eli nyt nokka kohti sänkyä!

-Henna-

Kommentit (6)
 1. Jenni/Lievestuore As.
  25.2.2014, 18:41

  Mitkä mukit, mahtavat!

  1. hennaasemalta
   27.2.2014, 15:34

   Eikö?:)

 2. Irmastiina Ruusukummusta
  26.2.2014, 12:12

  Aikaiset aamut ovat…sanonko mistä…:))

  1. hennaasemalta
   27.2.2014, 15:34

   Jep… Onneksi nyt on niin valoisaa jo aamulla että nouseminen on paljon helpompaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *