Terveisiä Marbellasta!

Ihan vain pikaterveiset, kera parin hassun kuvan!
Meillä on ihana viikko lomaa takana, ollaan levätty, tankattu aurinkoa, nautittu toisten tekemästä ruoasta, tapaksista ja churroista. Olo on kuin uudesti syntyneellä.

 Rehellisesti ei kyllä tee mieli palata Suomeen sateeseen, mutta kaikki kiva loppuu aikanaan. Myös tämä reissu. Onneksi miehellä on vielä ensi viikko lomaa, remppajuttuja pitäisi tehdä. Mulla alkaa heti maanantaina työt ja lasten kuljetukset, mutta eihän sitä kauaa enää kestä. Kesälomat lapsilla alkaa pian.

Mä toivon että tuodaan kesä ja aurinko täältä mukanamme Suomeen, on tämä vaan niin ihanaa kun ei tarvitse palella! Maalaushommiakin pitäisi aloittaa, joten sateiden olisi paras pian loppua sielä päin…

Palataan taas kun ollaan sielä ja vähän kotiuduttu, huomenna pitkä paluumatka edessä, äitienpäivä menee lentokoneessa. Noo, onhan mulla tässä ollut äitienpäivää koko viikko, eli en valita!

-Henna-

Kommentit (2)
 1. Irmastiina Ruusukummusta
  10.5.2014, 16:43

  Pitikin juuri kirjoittaa, että tuokaapa se kesä sieltä mukananne…:))
  Upeita kuvia!

 2. Ihania lomakuvia!
  Lampo on kylla ihanaa,kun sita on sopivasti.Itse nautin nain kevaalla tasta +20-25 asteen lammosta,mutta kesalla on liian kuumaa,ettei jaksa olla ulkona kuin vasta illalla.
  Toivottavasti teillakin lampenee ja kesa tulee pian!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *