Terveisiä hullunmyllystä!

Pahoittelen blogihiljaisuutta! Ihan hullu kiire töiden suhteen nyt, tahti vaan kiihtyy koko ajan. Kaksi suht tuoretta työtä jotka molemmat vaatisi alkuun aivan mielettömän paljon panostusta ja siihen päälle perhe. Jostain pitäisi vielä löytää rako blogiin, mutta eipä vaan löydy. Harmittaa… Syksy on niin parasta blogiaikaa, mutta kun ei vaan pysty niin minkäs sille tekee.

Rehellisesti mulla on myös se ongelma, että en oikein tiedä mistä tulisin tänne juttelemaan enää. Remppa ei etene, sisustaa ei ole aikaa eikä rahaa ja koti näyttää aina samalta. Eli kaaokselta. Joten mielelläni otan pitkästä aikaa toiveita ja ideoita vastaan, mitä haluaisitte täältä lukea?

Tämän päivän kuvat ovat Mikin huoneesta, niistä aiemmista kuvauksista. Tuo huone on jopa pysynyt ihmeen siistinä! Kyllä mä vaan silti haaveilen siivoojasta… Kun joskus alan tienaamaan näillä mun bisneksillä, palkkaan ekana siivoojan! Olen ymmärtänyt ettei ne ole edes kovin kalliita. Kun ei vaan ole aikaa, ei sitten millään ja vielä vihaa sitä hommaa, niin mieluummin joku muu saa sen tehdä. Saatikka että sieltä saisin ihmisen joka oikeasti OSAA siivota. Mä olen surkea siivooja, lika vaan siirtyy paikasta toiseen ja nurkat jää imuroimatta, haha! 

Olohuoneen iso viherkasvi sai suojakseen kivan kangaspussin, tuli jotenkin kiva siitä nyt. Sielä on siis sama entinen altakasteluruukku sisällä, pussin vaan kiskoin päälle. Minkään uuden, ison ja kalliin ruukun ostaminen ei innostanut. Varsinkin kun tuo altakastelusysteemi on niin kätevä. Jotain siihen piti kuitenkin saada, ja tuo toimii. Paperipussi toimisi tuossa myös hyvin.

Mulla on myös supersöpö uusi lipasto olohuoneessa, koitan sen tänne kuvata pian ja muutenkin laittaa mulle käyttökuntoon. Nyt se on vaan hätäisesti työnnetty nurkkaan. Laitan siihen söpöjä kyniä ja muistivihkoja omasta kaupasta esille jne… Oi, siitä tulee niin ihana! Helsingissä pitäisi käydä ostamassa lisää kalkkimaalia pian, pari pientä maalausprojektia olisi. Samoin Unto-koiran nurkkaus pitäisi siistiä. Kausivaloja ripustella, Airamkin lähetti mulle ihania valoja, nekin esitellä. Päätin myös että aulan ja olohuoneen väliin etsin välioven jossa lasit alas asti. Suojaa eteisen kylmältä mutta ei pimennä. Ja ja ja, apua! Äitii!

Meillä jatkuu siis kiireet. Ihania juttuja elämässä kyllä. Kivaa tehdä ja touhuta mutta mua tarttis olla tuplamäärä tai päivässä joku 76 tuntia. Onpahan nyt kuitenkin tuossakin jo blogiin kirjoitettavaa. Koitan nyt pikkuisen edes useammin ehtiä tänne!

Kivaa viikonjatkoa, nautitaan pimeistä illoista ja kynttilöiden polttelusta!

-Henna-

Kommentit (2)
 1. Hei! Minun mielestäni kotinne on aina ihana ja siisti (ainakin täällä blogissa se näyttää aina siistiltä 🙂 . Ja minusta on mukava katsella aina uudestaan ja uudestaan kuvia kodistanne. Ei haittaa, vaikka siellä ei mikään olisi muuttunut tai kuvat olisivat samoja kuin ennen 🙂 Tulen aina hyvälle tuulelle lukiessani blogiasi ja katsoessani värikkäitä kuvia. Pienetkin jutut ovat kivoja, ei tarvitse tehdä suursiivousta tai vaihtaa järjestystä että voi laittaa kuvia blogiin.

  1. hennaasemalta
   8.10.2016, 11:17

   Moi, No joo, toki mä aina siivoan enemmän tai vähemmän kuviin. Roskia tai leluryökkiöitä en haluaisi hirveästi kuvata.
   Tosi kiva kuulla silti, kiitos kovasti! Sitä itse bloggaajana miettii että kuka näitä samoja juttuja jaksaa katsella. En toki oleta että mun tarvitsee vaihtaa huonekaluja ja tekstiilejä jatkuvasti mutta jotain pientä uutta edes.
   Kommentistasi sain kuitenkin iloa jatkaa näin, kiitos! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *