Terveiset kevätmessuilta

Tulin pikaisesti kertomaan terveiset Helsingin messukeskuksen kevätmessuilta. Kävin sielä eilen äidin kanssa, ja kaikkea ihanaa tuli nähtyä. Sinänsä en messuilla tänä vuonna nähnyt mitään super inspiroivaa, lähinnä itse kukat ja niiden ostaminen oli parasta. Muutama ihana messuosasto sieltä kuitenkin löytyi, esimerkiksi tämä Hyötykasviyhdistyksen esittely oli ihana. Kaikenkaikkiaan olin vähän pettynyt tähän vuoteen silti.

Ostettavaa tosiaan olisi löytynyt vaikka mitä, että siinä mielessä ei tarvinnut pettyä. Itse kasvit oli tosi ihania, ja kivoja kasvien tukia löytyi ja joitain koriste-esineitä myös. Itselleni matkaan lähti muutama kasvi tällä kertaa. 

Vielä on koko viikonloppu siis aikaa käydä messuilla, että käykää ihmeessä jos puutarhajutut on lähellä sydäntä. Aina sieltä jotain kivaa löytyy.

Meillä on ollut tänään todellakin epäonninen perjantai 13.päivä. Ensin meidän kissat tappoi toisen meidän kanarianlinnuista…. Olin ruokkimassa niitä, kun Coco ihan yllättäen pöllähtikin häkistä ulos vaikka olin oven edessä. Minni samantein takana hyppäsi ja nappasi kiinni. Irrotin kiireellä linnun, mutta Osku hyökkäsi seuraavaksi. Vaikka sain linnun äkkiä irti, hengähti se enää kerran mun kämmenillä ja kuoli… Koko päivän olen ollut ihan masentunut ja vihainen itselleni että näin pääsi käymään. Yleensä olen ollut niin varovainen kissojen ja lintujen kanssa, ja nyt kiireessä en ollut tarpeeksi varovainen. Nyt Lemon on ihan onneton orrellaan yksin, enkä tiedä mitä teen. Pakko olisi ostaa uusi kaveri mutta niitäkään ei totuteta noin vaan toisiinsa…

Lisäksi olen päivän valmistellut meidän Mikin huomisia 10-vuotis synttärijuhlia. Tehtiin meidän tytön kanssa kakkua johon tyttö halusi kokeilla sellaista kiillettä päälle. No se vihreä kiille meni ihan kököksi ja kakku näytti lähinnä kuin räällä kuorrutetulta… Koko keittiö oli aivan kaaos kun koitettiin pelastaa kakku.

Nyt kakku on ihan ok ja keittiö vihdoin siisti mutta tämä päivä ei todellakaan ollut hyvä. Itse en ole taikauskoinen mutta ensi kerralla perjantai 13. jään sänkyyn peiton alle.

Nyt välillä nukkumaan ja huomenna onneksi on juhlat, sekä uusi parempi päivä!

-Henna-

Kommentit (4)
 1. R.I.P. Coco….

  1. hennaasemalta
   15.4.2018, 19:00

   🙁

 2. Niina ja 5 kisua
  16.4.2018, 17:02

  Voi ei, miten surullista 🙁
  Laittaa mielen matalaksi 🙁 Halaus <3

  1. hennaasemalta
   17.4.2018, 23:01

   No joo, kyllä oli paha mieli ja soimasin itseäni pari päivää kun olin niin huolimaton…. Jotenkin sitä ei vain tajua miten taitavia nuo kissatkin on nappaamaan saaliin ilmasta.
   Coco on nyt meidän eläinten haautausmaalla tontin reunassa Epun vieressä.
   Lemonilla on kaksi uutta kaveria. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *