Blogit
Koti asemalla

Terassilla

Onhan tämä nyt ihan taivaallista, lämmin jatkuu ja jatkuu vaan, sopivasti vielä Samin isyyslomalla. Toisaalta tuntuu että on ihan sekaisin että missäs sitä nyt mennään. Että kun arki ja koulu alkoi, mutta kun tuntuu ihan kesältä ja lomalta. Toisaalta ihanaa kun nyt ei ota niin paineita siitä että miten kerkiää tehdä kaikkea kesäistä, kun se kesäkesä tavallaan meni jo. Tämä on tällaista extrakesää. Ymmärtääköhän kukaan mun pointin? Sitä vaan köllöttelee kotona terassin sohvalla shortseissa ja nauttii siitä että on tällainen yllärilämmin.

Tässä siis meidän viime aikainen oleskelupaikka. Mähän kerroin aiemmin että me tehtiin lavoista väliaikainen terassi ulos. Meille ei saa rakentaa kiinteitä terasseja kun ei ne sovi edes talon tyyliin, mutta joku köllöttelypaikkahan sitä pitää nyt olla. Tehtiin tällainen, ja tutulta saatiin tuo sohva ilmaiseksi. Paikalliseen nettikirppikseen laitoin viestiä että kaipailisin patjoja, ja sieltä sain ilmaiseksi patjan.
Ullakolta sattui vielä löytymään noita isoja tyynyjä jotka olin jo ihan unohtanut. Nyt meillä on todella mukava sohva ulkona. Tykkään ettei tuo tila ole liian stailattu niinkuin meillä sisällä tuppaa vähän olemaan kaikki aika tarkkaan mietitty. Tyynyjä sieltä sun täältä, kalusteet saatu kanssa sieltä sun täältä. Vanhat räsymatot lattialla, ja lavatkaan ei ole täydellisen kokoiset.
 Tykkään myös siitä että vaikka näin äitiyslomalla ei hirveästi shoppailla (lintuvalaisinta ei lasketa, se oli pitkäaikainen säästökohde) niin kummasti kaikkea voi löytää tosi halvalla tai ilmaiseksikin.

Että sielä se rouva on pötkötellyt kirjan kanssa. Just sain uusimman Camilla Läcbergin luettua, ja yhtä hyvä oli kuin edellisetkin. Nestori viihtyy yllättävän hyvin pihalle tuodussa matkasängyssä lelujen kanssa, joten mä oikeasti voin lukeakin.
Sami on ollut superahkera, ja ahkeroinut terassien korjailujen kimpussa tuossa vieressä. Täytyy jossain vaiheessa laittaa kuvaa niidenkin etenemisestä.
Ollaan me toki muutakin tehty. Me ollaan Mikin kanssa innostuttu nyt pyöräilemään kahdestaan, ja eilen aloitettiin geokätköily. Kivaa aarteenetsintää, liikuntaa tulee ihan vahingossa ja kerrankin meille yhteinen juttu. Alkuun ei meinattu oikein osata, ja meinas hermo palaa. Tänään aamulla palattiin niin että kummatkin mökötti ja savu nousi päästä. Kun kuitenkin pari kätköä ollaan löydetty, ollaan pikkuhiljaa jäämässä koukkuun.
Huomenna pitäis mennä uimaan/skeittiparkkiin/lintsille/Suomenlinnaan… Katotaan nyt mitä keksitään. Taitaa olla liian kuuma lintsille, ja varmaan myös hirveästi ihmisiä… No, fiiliksen mukaan.

-Henna-

Kommentit (9)

  1. Nina

    Kyllä Rouvan kelpaa 😀 Mahtava paikka !! Minä hikoilen kerrostalon viidennessä kerroksessa :/ Unelmoin tuollaisesta paikasta!

  2. naurispelto

    Ymmärrän hyvin tuon ekstrakesän pointin 🙂 Samanlainen fiilis täälläkin, peli on jo menetetty, että ulkovuori saataisiin täydellisesti valmiiksi tänä kesänä, joten voi himmata ja nautiskellakin kauniista ilmoista 😀 Harmi vaan, kun ne taitaa sääennusteiden mukaan päättyä just, kun minullakin viikon työpäivät alkaa olla koossa ensi viikolla.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *