Telkkarista tuttu olohuone

Kovin monta vuotta olen yleensä kesäksi vaihtanut olohuoneeseen todella värikkäitä ja iloisia tekstiilejä. Tänä vuonna mennään kuitenkin vähän hillitymmällä värimaailmalla. Olen tällä hetkellä kovasti viehättynyt sellaiseen 1900-luvun alkupuolen huvilatyyliin. Olen katsonut niin paljon viime kuukausina erilaisia tuohon aikakauteen liittyviä sarjoja, että eihän sitä voi olla ihastumatta sellaiseen. Sitä tyyliä kohti itsekin haluaisin mennä. Korituoleja, vaaleaa, isoja viherkasveja, kauniita tapetteja jne. Rakastan edelleen värejä, mutta nyt on selkeästi menossa tällainen kausi. Valkoista kotia meille ei silti tule, ei pelkoa. Eikä sitä tiedä vaikka muutaman vuoden päästä olisi taas jotain muuta. Tällaiseen vanhaan taloon kun on loppupeleissä niin helppoa yhdistellä eri tyylejä jo pelkästään tekstiileillä.

Syksyllä alkanut sinapinkeltaisen ja ruskean yhdistelmä toimii siis edelleen. Nyt joukossa on vain vähän vaaleampaa, pilkkuja ja kukkasia. Vanhat paksut täkit joka puolelta taloa, myös kasattiin yhteen pinoon makuuhuoneen koriarkun päälle. Näillä keleillä on hyvin pärjännyt vaikka pelkällä lakanalla. Meidän yleensä niin viileä talo, kun on saavuttanut jopa 27 asteen sisälämpötilan, ja se on aika hyvin. Ehkä osittain siksi, että iltaisin tuulettaminen on haastavaa kun meidän Minni-kissa karkaa. Joten lämmin on sisälläkin. Kerrankin.

Meillä edelleen pihahommat etenee tosi kivasti. Kasvihuone on osittain lasitettu, ja sen viereen rakennettu hieno muuri kivistä. (Kasvihuone on nimittäin loivassa rinteessä. ) Tiililattian laitto saa hetken odottaa kun odotamme tilaamiamme sora ym suursäkkejä. (Ruuhkaa riittää näillä keleillä. ) Kunhan ensi viikonloppuna saamme tulevan kahvilan pöytäalueen tasoitettua, voin vihdoin pihan osalta huokaista. Sitten on kaikki pakolliset hommat jo tehty, ja kaikki muu mitä ehditään pihalla tehdä, on vain plussaa, mutta stressitöntä tekemistä.

Nyt loppuun vielä muistuttelen että huomenna keskiviikkona, kannattaa katsoa Avalta klo 20 Kenen kotona jakso 9! Saattaapi tuttu olohuone sielä näkyä. 🙂

Kivaa viikkoa,

 

-Henna-

 

sisustus antiikki olohuone varikas-sisustus
Kommentit (2)
 1. Niin kaunis olohuone!

  Onko tuo teidän oratuomi-tapetti mitä sävyä, kun tapettitehtaan sivuilla on vaihtoehtot harmaa, beije ja harmaabeige?

  1. hennaasemalta
   4.6.2018, 23:12

   Moikka, kiitos! 🙂
   Hmmm, mä en muista, oiskohan beige… tuo sävy on auringossa muuttunut vielä. Huomaa kun poistaa vaikka taulun seinältä, niin tausta on erivärinen.
   Arvoin aikoinaan sen sävyn välillä ja kyllähän tuo lämminsävyinen on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *