Blogit
Koti asemalla

Tea Time

 Mun ja äidin yksi outo hamstraamiskohde on ehdottomasti teekupit. Teekupit ja koristetyynyt. Niitä meillä on kauheasti.
Mä en juurikaan juo kahvia, yhden kupin juon Samin kanssa aina hänen tultua töistä ja ruoan syötyämme. Teetä juon senkin edestä. Aamulla, päivällä, illalla nukkumaan mennessä ja useasti siinä välissä. Tosin, nyt kun olen opetellut taas juomaan runsaasti vettä, teen juonti on jäänyt vähemmälle koska eihän kukaan pysty vetämään nesteitä niin paljoa. Ennen en juonut vettä juurikaan muutoin kun teessä.
Mä myös tarkkaan aina valitsen kupin aamulla, fiiliksen mukaan. Pienen, ison, koristeellisen, kera aluslautasen tms. Samaa kuppia sitten käytänkin yleensä koko päivän, koska tiskivuori kasvaa ilmankin päivän aikana tarpeeksi.

Olen Pinterestistä keräillyt näitä ihanaakin ihanampia teekuppi-kuvia. Mun mielestä kaunis teekuppi, kera pienen herkun tai kirjan tai kutimien tms, kuvastaa vaan jotain todella mukavaa. Rauhallista, rentoa hetkeä. Hetkeä ystävän kanssa juoruten, hetken itsekseen rauhoittuen kiireen keskellä. Jokaisen pitäisi juoda kuppi teetä päivässä ja rauhoittua siksi aikaa. Mun yksi suosikki tv-sarja on Emmerdale, ja mua aina hymyilyttää kun aina kriisi- ja surutilanteissa, tai missä tahansa, ensimmäinen teko on, että laitetaan teetä tulemaan. Kuppi kuumaa ja ei kun avautumaan huolista.

Itse aion etsiä kuvien kuppeja vastaavia eriparikuppeja. Olen niitä jo metsästänyt kirppiksiltä tms mutta kun vanhat kupit on niiiin pieniä… Pitäisi varmaan silti niitä ottaa, pannu täyteen teetä ja siitä vaan lisää kaatamaan.

-Henna-

Kuvien linkit täällä.

Kommentit (12)

  1. Otavanmuori

    Nämä pienet kupit ovat kyllä kauniita,mutta niin pieniä. Vissiin säästetään kaffeeta kun ei kuppiin paljon mahdu 😉
    Itselläkin kaapista niitä löytyy ja vieraita sitten kiusataan juhlissä.

    • hennaasemalta

      Niinpä… Ei ennenvanhaan tainnut tollaisia isoja nykyajan kuppeja olla ollenkaan. Ehkä niillä ei ollut aikaa tai rahaa ryystää isosta kupista, tai olisiko ollut vain sievempää siemailla pienestä kupista. Tosin ennenhän kuumat juomat juotiin esim siltä lautaselta jotta jäähtyi nopeammin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *