Blogit
Koti asemalla

Tavarat kiertoon pohdintaa

Muutaman kuvan kotoa otin, kun ei meillä tässä kummempaakaan tapahdu.:) Arkikin vähän rauhoittunut.

Toukokuun tytössä Hannis kirjoitteli siitä miten pitäisi kaikki turha tavara antaa/myydä pois vaikka olisi kuinka ihania.
Itse olen miettinyt samaa. Esimerkiksi muumimukeja voisin myydä pois koska niitä ei tule kauheasti käytettyä. Jotenkin en tykkää sen kupin koosta. Cappuccinoon ja teehen liian pieni. Vieraskupiksi ihan hyviä kyllä. Toisaalta taas ovat söpöjä ja värikkäitä ja monet lahjaksi saatuja ja siksi arvokkaita. Katsotaan nyt mitä päädyn tekemään, mutta jonkinlainen kevätsiivous pitäisi turhien tavaroiden osalta tehdä. Tuntuu että rojua kertynyt taas niin paljon ettei jaksa edes siivota kun tavaroita ei saa mihinkään… Kirppispöytä pitäisi varata vaikka en siitä hommasta kauheasti nautikaan. Saiskohan jonkun tutun seuraksi?

Tänään mies toivottavasti jatkaa remppahommia, ellei lumityöt vie taas koko iltaa. Mun pitäisi siivota ja kauheasti tekisi mieli ottaa ne kevättyynyt sun muut esille, mutta yritän nyt malttaa maaliskuun puolelle edes.
Yksi käsityökin alkaa valmistumaan, vitsi mä toivon että siitä tulisi niin kiva kuin ajattelinkin!

Joo, kyllä mä nyt annan lapsille välipalan ja alan itse touhuamaan! Turhat tavarat laatikkoon jne.

-Henna-

Ps. Kamala tuota lumenmäärää mitä katolla on, niin kuin vasemmalla alhaalla kuvassa näkyy….
Pps. Noista kuvista välittyy jotenkinfiilis että meillä olisi siistiä. Mutta ei meillä kyllä ole.:D

Kommentit (16)

  1. Anonyymi

    Jos joskus päättää muumeja myydä, ni kannattaa tsekkailla vähän hintatasoa. Aika äkkiä niissä alkaa hinnat nousta kun tuotannosta poistuvat, vaikkei näillä tuotantomäärillä esim. kausimukista kovin nopeasti mitään sadan euron mukia tule, mutta monen käypä hinta on jotain 30-50euroa esim…

    Esim. Tuo Delfiinisukellus voi helposti olla 30e, enemmänkin, samoin tuo raidallinen mammamuki tuo jo enemmän kuin ostohinta on ollut vaikkei kovin vanha ole. Ja takana siintävä talviyö (muumipeikko sillalla, kuu taustalla) onkin jo jotain 80-90euron arvoinen..

    Ettei vaan käy harmittamaan että myykin just jonkun 80euron mukin vitosella kirpparilla 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *