Tavarat kiertoon pohdintaa

Muutaman kuvan kotoa otin, kun ei meillä tässä kummempaakaan tapahdu.:) Arkikin vähän rauhoittunut.

Toukokuun tytössä Hannis kirjoitteli siitä miten pitäisi kaikki turha tavara antaa/myydä pois vaikka olisi kuinka ihania.
Itse olen miettinyt samaa. Esimerkiksi muumimukeja voisin myydä pois koska niitä ei tule kauheasti käytettyä. Jotenkin en tykkää sen kupin koosta. Cappuccinoon ja teehen liian pieni. Vieraskupiksi ihan hyviä kyllä. Toisaalta taas ovat söpöjä ja värikkäitä ja monet lahjaksi saatuja ja siksi arvokkaita. Katsotaan nyt mitä päädyn tekemään, mutta jonkinlainen kevätsiivous pitäisi turhien tavaroiden osalta tehdä. Tuntuu että rojua kertynyt taas niin paljon ettei jaksa edes siivota kun tavaroita ei saa mihinkään… Kirppispöytä pitäisi varata vaikka en siitä hommasta kauheasti nautikaan. Saiskohan jonkun tutun seuraksi?

Tänään mies toivottavasti jatkaa remppahommia, ellei lumityöt vie taas koko iltaa. Mun pitäisi siivota ja kauheasti tekisi mieli ottaa ne kevättyynyt sun muut esille, mutta yritän nyt malttaa maaliskuun puolelle edes.
Yksi käsityökin alkaa valmistumaan, vitsi mä toivon että siitä tulisi niin kiva kuin ajattelinkin!

Joo, kyllä mä nyt annan lapsille välipalan ja alan itse touhuamaan! Turhat tavarat laatikkoon jne.

-Henna-

Ps. Kamala tuota lumenmäärää mitä katolla on, niin kuin vasemmalla alhaalla kuvassa näkyy….
Pps. Noista kuvista välittyy jotenkinfiilis että meillä olisi siistiä. Mutta ei meillä kyllä ole.:D

Kommentit (16)
  1. Mulla taas on sama fiilis mun vaatekaapin kanssa,että sieltä vois karsia taasen niitä ylimääräsiä poies… Ja jos noista muumimukeista aijot luopua,vinkkaahan tännepäin,kun itse sattumoisin kerään niitä 😛

  2. Miten olisi blogikirppis? 🙂 Sulla on niin paljon kaikkia ihanuuksia siellä, että varmasti kauppa kävisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *