Blogit
Koti asemalla

Tapettisuunnitelmia jälleen

Me aloiteltiin pikkuhiljaa mun huoneen remonttia, mutta sinne mulla on kyllä tapetit jo hankittuna. Sen sijaan mä pähkäilen jo aulan tapetteja. Tai olen pähkäillyt jo pitkään, mutta suunnitelmat muuttuu koko ajan.
Tapettien miettiminen on mun mielestä ihan parasta sisustamisessa ja remppaamisessa.

Meillähän tosin tapettivalinnoissa rajoittaa suuresti se,että mä etsin vain perinteisiä paperitapetteja, mun mielestä ne on vain ainoa oikea valinta tähän vanhaan taloon. Ehkä joskus mieli muuttuu, mutta nyt mennään näillä.
Aiemmin mä ihastuin yllä olevaan Sandbergin Dagmar-tapettiin, mutta nyt on mieli taas muuttunut.
Ehdottomasti haluan väriä ja kuviota aulaan.

Aivan superihaniahan olisi PIP Studion överivärikkäät tapetit, kuten nuo tuossa yllä. Kyllä olisi pirteä kotiintulo, kun astuisi noin värikkääseen aulaan! No, nämähän ei vaan ole paperia vaan kuitutapettia eikä muutenkaan ihan sitä mitä meillä muualla on, vaikka meillä väriä kotona onkin. Sitäpaitsi se ei kuitenkaan ehkä sovi siihen tyyliin mitä muuten haen aulaan.

Jokin aika sitten blogeissa vilahtelikin William Morrisin super-upeat kuviolliset paperitapetit, ja minä ihastuin myös! Varsinkin ylläoleva Golden Lily-tapetti on mun mielestä makee, varsinkin näissä väreissä. Muitakin värejä kyllä löytyy. Täytyisi tilata näyte tästä, sittenhän sen näkee.

Meidän aulahan on tapetoinnin suhteen melko hankala, paljon ovia, ihme väliseiniä, paljon muuriseinää jne. Tapetoitavaa seinää jää lopulta melko vähän, varsinkin kun seinien alaosa paneloidaan sieläkin.

No, nämä on näitä haaveita ja pähkäilyjä, vielä ei tarvitse pitkään aikaan päättää. Tosin, eipä ole eka kerta kun suunnittelemani tapetti myydään loppuun ennen kuin ehdin sen tilata. Varmaan siksi tilaankin tapetit ajoissa heti kun tiedän mitä haluan… Katsotaan miten näiden kanssa käy.

-Henna-

Kommentit (10)

 1. Pilviraitin Marjaana

  Wou, toi vika tapetti on tosi upea! Tapettien valinta on kyllä hankalaa, kun toistaan komeampia vaihtoehtoja on paljon. Ehkä siksi meillä on tapettia vasta kahdessa seinässä.

  • hennaasemalta

   Joo se on upea!:) No niinpä, ja silti välillä tuntuu ettei löydä sitä mitä etsii vaikka vaihtoehtoja on tuhansia!

 2. Ilona / Keskeneräinen

  Golden lily on kyllä upea. Siinä on sellaista kunnon vanhan talon tyyliä ja henkeä.

  • hennaasemalta

   No niinpä!

 3. miia miija

  Tuo viimenen tapetti on aivan mahtava. Ehkä pakko etsiä tuo itsekkin jostain. Sopisi meidän olkkarin pikkuseinälle mainiosti.

  Miia/ketunkololla

  • hennaasemalta

   Joo se on ihana, ja sitä myy ainakin Seinäruusu.

 4. Milla

  Tuo sininen ruusuilla: OU WAU! Iski sisustuskuume, vaikka luulin olevani immuuni sisustusjutuille… 😉

  • hennaasemalta

   Haha, hyvä!:D Se onkin ihana!

 5. Jaana / Villa Beata

  Minä olen vielä kuitutapetin kelpuuttanut, sehän on kumminkin paperimassa, jonka seassa on polyesterikuitua. Ainakin Cole & Sonin kuitutapetit ovat hyvin paperimaisia myös tunnultaan.

  Mutta hyvähän se on pystyä valintamahdollisuuksia vähän kaventamaankin, ihanuuksia kun riittää! Upeita värikkäitä vaihtoehtoja tässä, heti pisti silmään Bloglovinissa!

  • hennaasemalta

   Mä en oikeastaan muista kuin paperitapetista tiedä että mitä ne edes on ja millaisia mitkäkin. Jotenkin vaan nuo paperitapetit on jo meille niin tuttuja, niistä tietää miten ne toimii. Lisäksi niissä on tyyliltään sitä vanhan talon tyyliä ja tuntua, joten niissä on turvallista ja hyvä pysyä. Vessaan laitettiin jotain muuta tapettia tietty, mutta se onkin kostea tila. Eikä ollut muuten yhtään niin kivaa laittaa kuin tuttu paperitapetti!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *