Blogit
Koti asemalla

Tapetteja seinään

 Kielojen aikaan on kivaa tuoda myös sisään kieloja, vielä kuolemattomia sellaisia! Mun isoksi muuttunut pakkomielle saada pian rempata tai tuunata jotain ihanaa, sai vihdoin helpotusta kun eilen vähän tapetoitiin. Kyllä nyt helpotti hetkeksi vaikka kaikki jäikin totaalisen kesken.
Tajusin muuten näitä kuvia ottaessani, että enpä ole tainnut ennen näistä kulmista kuvaillakaan! No eipä ole ollut mitään kuvattavaakaan…

Joka tapauksessa saimme aloitettua mun huoneessa olevan pikku kolosen/läpikulkutilan/komeronurkan, mikä onkaan. Tuo on siis pieni neliön tila mun huoneen ja lastenhuoneen välissä. Tilassa on pieni vaatekomero sekä kulku suoraan pieneen pesukopperoon jossa mulla on pyykinpesukone ja pesuallas. (Missäpä meillä ei olisi allasta…)
Mun huone itsessään tapetoidaan joskus harmaalla Sandbergin kielolla, mutta tämä pikkuinen tila sai seiniinsä mustaa kieloa. Sinne tulee vielä ruskeita avohyllyjä lattiasta kattoon, sekä luultavasti valkoinen lattia. Vitsi, mä tykkään kyllä ihan hirveästi tuosta tapetista! Hassua miten koko pienen tilan tunnelma muuttui heti täysin ja nyt siitä on mukava marssia pyykkipesuille, vaikka mun huone muuten onkin täysin kesken vielä.
Jäi muuten tuokin kesken… Olen ihan järkyttynyt miten tuo yksi rulla tapettia jäi kesken vaikkei tuossa ole seinätilaa juuri ollenkaan eikä tuossa tilassa kattokaan ole niin korkea kuin muualla… Itse huone tulee imemään varmaan 20 rullaa tapettia, oikeasti vähän hirvittää miten käy sitten kun siihen päästään…

Meidän makkarin vessakin sai vihdoin ja viimein kukkaniityn seiniinsä. Tuo vessa on ollut jo kuukausia tosi ankea. Kaakelit vasta kertaalleen maalattuna, vieläkin teipit seinissä, hana ei pelaa ja lattia on ruma… No nyt muuttui jo ilme huomattavasti. Seiniin tuli Sandbergin Amelie-tapettia, joka on jotain vähän kestävämpää materiaalia kuin muissa huoneissa suosimamme paperitapetti. Oli muuten ihanan helppoa tapetoida kun liisterin sai iskeä suoraan seinään eikä tapettiin!

Tuokin wc on tosi pieni, niin kuin eteisessä, mutta sillä pärjätään. Harmittaa vain tosi paljon kun tuota hanaa ei meinaa saada kuntoon. Seinässä on joku tosi vanhanaikainen pieni putkiosa tms (en tiedä nimeä) eikä siihen meinaa löytyä sopivaa liitinosaa… Kaikkea on jo kokeiltu mihin taidot riittää… Tosi ankeeta kun ei saada vettä tuonne kun sielä pestäisiin muuten hampaat ym. Ehkä se ratkaisu vielä joskus keksitään..

Eikös tullut ihania? Näistä tulee vielä joskus vielä ihanampia kunhan saadaan kaikki kuntoon! Oli vain helpotus saada taas pari roikkumaan jäänyttä juttua laitettua. Näin ne asiat etenee, pikkuhiljaa.

-Henna-

Kommentit (6)

  1. Anonyymi

    Todella IHANA tuo vessan kukkatapetti !! Kelpaa siellä nyt istuskella 🙂 Ja kielotapetti on tietysti myös ihan hurmaavaa. Alan haaveilla meillekin 😉 Haaveilen myös rauhallisemmasta asuinpaikasta, sillä vaikka me asumme maalla, niin täällä on aivan järkyttävä meteli lähes aina. Viimeiset puoli vuotta karmeaa kaivinkoneiden jylinää ja kirskuntaa aamusta iltaan, siihen kallion ampumiset ja motorytinät päälle. Ja jos sattuisi olemaan vapaapv noilla edellämaintuilla, niin muutama naapuri käynnistää jo aamusta mönkijän, joilla pärrätään ympäriinsä. Kuulosuojaimet on siis olleet ahkerassa käytössä.. Luonnonrauha ja hiljaisuus yleensäkin alkaa olla harvinaista, ja täältä maaltakin se luonto häviää pala palalta. Nyt tuli paljon valitusta, mutta jos tästä vertaistukea olisi 🙂
    Mukavaa kesänjatkoa ja kaikkea hyvää !!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *