Blogit
Koti asemalla

Tapetista, keittiöstä ja johtokoteloista


Tässä tämän taas näkee, miten mahtava tämä blogimaailma on sisustajalle.
Nimittäin yksi päivä blogeja lukiessani, törmäsin superkivaan tapettiin!
Tämä Sandbergin Kaspar miellyttää mua ihan hirveästi. Tykkään paljon talojutuista, siis just tämän tyylisistä selkeistä taloista. Tässä tapetissa on erilaisia taloja ja puita. Mietin tätä heti Mikin huoneeseen. Tähän asti olen miettinyt Mikin huoneeseen sinistä hyasinttia. (Toiseen lastenhuoneeseen tulee se oranssi hyasintti) Mikin huoneeseen myös korkeaa panelointia. Mietin siinä vaan sitä että miten kun Miki kasvaa, ja miten saan sinne kivasti julisteita ym. (Esim. Mikillä on sellainen iso sininen robottijuliste jonka kuvaa en nyt jaksa hakea, ehkä joku muistaa)
Voisin sittenkin laittaa tätä koko seinän, siis kaikki seinät. Ongelma on vaan se, että tämä ei ole oikein ehkä tällaisen vanhan talon tapetti, olisko ollut vielä jotain ei-perinteistä-paperi-matskuakin…Kalliskin taisi olla…
Vaikeaa taas. Onneksi vielä ei tarvii päättää, kiva vaan törmätä vaihtoehtoihin.
Olipa muuten kiva kuulla muilta positiivista Ikean-keittiö palautetta. Odotin että heti sieltä tulee ”Ikea ei ole vanhan talon keittiö”-kommenttia. Mä olen alusta asti sitä Ikean keittiötä tuonne päässäni miettinyt, mutta olen yrittänyt antaa muillekin vaihtoehdoille mahdollisuuden. Se Ikea on vaan niin kiva! Niillä on kaunis uunikin.:)
Hei muistakaahan, vielä ehtii osallistua emalikyltti arvontaan täällä! 🙂

Ai niin, vielä yksi pieni ongelma meillä, johon kaipaisin vinkkejä. Meidän tulevaa olohuonetta, keittiötä ja lastenhuoneita ainakin kiertää tuollainen ruma johtokotelo. (Näkyy tuossa ikkunan alla) Me nyt pähkäillään miten sen saisi kauniisti pois/piiloon. Kun ei olla sähkömiehiä, ei oikein osata. Keittiössä ja lastenhuoneessa tämä jää paneelin taakse piiloon, olohuoneessa ei. Mies sanoo että kotelossa olevat miljoona johtoa on mahdotonta laittaa esim lattialistan alle koska johdot ei riitä sinne ja alhaalla menee jo patterien vesiputket. Ehdotti jotain puista nättiä kotelointia. Mua ei houkuttele olohuoneen kauniin tapetin päällä melkein metrin korkeudella seinässä oleva kotelo, olkoon vaan kuin kaunis…Onko ideoita/kokemuksia moisesta? tai onko niitä koteloita sitten olemassa muitakin kuin näitä kamalia metallisia? Toki voin googlettaa ym, mutta teidän kokemukset/tieto on aina kiva kuulla!:) Tuota koteloa menee olohuoneessa jopa parilla seinällä, lisäksi olohuoneessa on ruma sähkökaappi jonka kohdalla tuo kotelo menee ylös seinää pitkin myös…Eli todellakin hirveä kauneusvirhe…:/

-Henna-

Kommentit (21)

 1. hennaasemalta

  Timo: Ok. Mä en usko että toi sähkökeskus on vanha. Veikkaisin että se on laitettu 2000 vuonna kun tuo eläinlääkärikin tähän tuli, silloin tuli myös ilmastointi ja ilmastoinnin säätönappulatkin on siinä sähkökeskuksen vieressä.

  Kirsi: En usko että johdotkaan on vanhempia kuin tuolloin 2000 laitettuja. Täällä on kaikki johdot muovipinnoitettuja ja varmasti laitettu 20 vuoden sisään. Uskoisin.

  Joo just tollain mä sen listan ajattelinkin, et siitä tulee sitten ns laatikko.
  Ei munkaan mielestä niitä pistorasioita tarvii niin paljon, mutta sanopa tuo elektroniikkahullulle miehelleni.:D

  Joo totta tuo tapettijuttu. Minä en halua muuta kuin perinteisiä paperitapetteja, (enkä usko että tuo on sellainen…) Siis noita Pihlgren & Ritolan ym.
  Hyvä idea. Voipi olla että joudun tekemään niin, tuo Kaspar-tapetti on meinaan järkyttävän kalllista…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *