Blogit
Koti asemalla

Tapanila

Vappu on tältä vuodelta pian ohi ja mukavasti on mennyt. Eilen ystävä oli seurassa iltaa istumassa ja tänään oltiin Mikin serkulla synttäreillä. Huomenna taas paluu arkeen.
Pari kuvaa nappasin sunnuntain kävelyreissulta. Meillä oli silloin pakollinen reissu Malmille ja samalla käytiin kävelyllä siinä vieressä Tapanilassa. Oli aivan ihana ilma, ja tuolla on paljon vanhoja rakennuksia joita on kiva katsella ja ihmetellä. On se hullua miten nuo vanhat talot saa meidät molemmat miehen kanssa innostumaan. Vaikkei mikään muu nykyään saa niin innostumaan kuin vanhat asemarakennukset, ai että! Joka toisen talon kohdalla selitetään suu vaahdoten mitä tuollekin talolle voisi tehdä ja miten tuon korjaisi, heh.:D
Tuolla reissulla innostuin kuitenkin eniten alaoikealla olevasta keltaisesta talosta. Talo oli juuri remontin alla, sitä maalattiin ja selvästi siitä oli tulossa ihana. Eniten mua vaan kiinnosti tuo ulko-ovien väri, taitaa meinaan olla melko sama kuin mikä meidän ovien väriksi tulee! Olin aivan innoissani koska olen ollut tähän asti vähän epäileväinen värin suhteen mutta tuohan onkin todella kaunis väri!

Maanantaina vuorostaan käytiin äidin kanssa Tuomarinkylässä Country White-liikkeessä. Sieläkin pääsin jälleen ihailemaan vanhoja taloja, ja lapset saivat ihailla hevosia. Ainut sisustuskauppa johon poikakin lähtee innolla kun tietää että siinä on hevostallit vieressä.:D Liikkeestä mukaan lähti mm. tämä ihana Nordalin avainkaappi! Avainkaappi on ollut etsinnässä ja tämä olikin täydellinen! Mulla on samantapainen magneettitaulu joka tulee joskus mun omaan huoneeseen.

Pari muutakin super-ihanaa ostosta on tullut tehtyä, niistä ihan varmasti pian lisää!:)

Mukavaa viikonjatkoa kaikille, toivotaan että aurinko jatkaisi paistamistaan!:)

-Henna-

Kommentit (2)

  1. Merikuu

    Onpas söpö avainkaappi! Täytyy käydä siellä liikkeessä joku krt, en ole meinaan koskaan käynyt.

  2. Töölön tyllerö

    Mun opiskelukaveri asui joskus Tapanilassa jonkun yhdistyksen kommuunissa. Niillä oli vissiin kaksi puutaloa ja sauna siinä aika lähellä asemaa. Tosi ihana paikka, kuten puutalokommuunit yleensäkin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *