Blogit
Koti asemalla

Tänään…

Sori vaan kaikki ”ei kissaihmiset” mutta mä en voi olla kuvaamatta meidän kissoja koko ajan.:) Eilen olisin halunnut ottaa videonkin Oskusta joka tapansa mukaan makasi selällään tassut ojossa olohuneen lattialla, lasten keinun alla. Kuitenkin, kuin aavistaen pahan, poika pomppasi ylös just kun kaivoin kameran esiin.

No, en tullut kissoista kirjoittamaan.
Me aloitettiin tänään olohuoneen muovimaton repiminen. Hymy huulilla päästiin kaivamaan esiin jälleen kaunis puulattia. Päästiin tosin vasta ihan alkuun, miehellä on käsi niin rikki ettei pystytty repimistä jatkamaan.  (joku työstä tullut venähdys vain) Muutenkin melko jännittävää puuhaa tuo muovimaton poisto, koska siinä pitää olla niiiiin varovainen jotta puuta kuoriutuisi lankusta mahdollisimman vähän mukana. Muutoin lankut ovat toistaiseksi ainakin todella hyvässä kunnossa ja tiiviisti toisissaan.

Mä olen myös korjaillut talvivaatteita jo pois. Ihana tunne saada nuo kamalat tilaa vievät toppavaatteet pois. Ainoa ikävä puoli on, että huomaan Mikin hauskan ja värikkään haalarin olevan niin pieni ettei varmaankaan mahdu pojalle enää ensi talvena…Samoin talvikengät. Pojan kesävaatteita katsellessa myös niistä on iso osa jo liian pieniä ja pitäisi hankkia uusia. Kallista tuo lapsen kasvaminen…

Varasin myös pojalle 4-vuotisneuvolan ja pojan kutsut Supersankarisyntymäpäiville pistettiin postiin loppuviikolla. Meillä pojan synttärit on vuoden isoin juhla, samalle se on tekosyy saada sukulaiset ja läheiset kokoon, ja tavallaan kevään juhlistusta myös. Kyllä poika niitä odottaakin innolla!:) Vuosi sitten vietimme samalla tupareita. Nyt olisin toivonut pääsevämme viettämään tupareita toiselle puolelle, mutta eipä tule onnistumaan, harmi kyllä. Ehkä sitten vuoden päästä kun olemme saaneet enemmänkin huoneita valmiiksi.

Mietin tuossa myös että olisi kiva saada mieskin jotenkin mukaan tänne blogiin. Kuitenkin paljon  kirjoittelen remontista jossa mies tekee eniten hommia. En vielä ole ratkaissut miten miehen saisi mukaan. En halua että hän kirjoittaa tänne omia postauksia koska se muuttaisi tavallaan koko blogia, eikä hänkään kyllä halua. Omaa remppablogiakaan hän ei varmasti jaksa kirjoittaa. Ehkä hän voisi aktiivisemmin vastailla täällä remppajuttuihin tms. Katsotaan…:)

-Henna-

Kommentit (9)

 1. Anonyymi

  Ja sää se kehtasit mennä herättää Epun yhtä kuvaa varten. IYH. 🙂 Jokos on kärpästen metsästys talon vieressä alkanut.
  Timo

 2. hennaasemalta

  Susanna: Kiitos!:)Niinpä, pitäisi saada vaan mies lukemaan tätä ahkerammin ja kommentoimaan, mä en oikeastaan tiedä edes kuin paljon hän tätä lukee.

  Timo: Heh, yritin olla herättämättä.:D
  Kissat viihtyy koko ajan enempi ja enempi ulkona. Toissapäivänä huvitti kun Eppu vahtasi risassa varaston ikkunassa lintuja, miten lie sinne päässyt. Nautiskeli auringosta korkealla paikalla.:) Osku taas on tehnyt monen tunnin retkiä, löytänyt varmaan jonkun uuden piilon.

 3. Minni

  Sellasta vaan ajattelin kysästä, että minkäs kokonen toi teidän raitapuku on? Jos olet sitä myymässä, niin huikkaa mulle! Olen sitä ihastellut ja yritän löytää pojulle ensi talveksi moisen sopivan.

  T: Minni (keinukaruselli@gmail.com)

 4. hennaasemalta

  Minni: Valitettavasti en myy sitä.:( Säästän kaikki Mikin vaatteet koska usein saatan tarvita niitä hoitolapsille.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *