Blogit
Koti asemalla

Talvivaloja

Ei mulla oikeastaan ole mitään ihmeempää asiaa, vähän huonot kuvatkin, mutta onpahan nyt jotain.:)

Mä pääsin tänään ostamaan talvivaloja kun vanhat on mennyt rikki/kadonneet muutossa. Ostin yhden perus valosarjan meidän tooosi pimeälle pihalle ja toisen sisälle, mutta sitä muokkailen vielä.:) Siitä lisää myöhemmin jos tulee hyvä.

Taisin kertoakin että sen aiemmin esittelemäni pinkin tähden annoin siskolle ja suunnittelin ostavani valkoisen tilalle. Jumbon cittarissapa olikin 1 euron/kpl valkoiset tähdet ja nehän lähti matkaan, kaksin kappalein.

Kyllä kannatti, vai mitä?:) Ihan hirveää oli noita tuonne korkealle ripustaa mutta kyllä ne on kuin tehty meille!

Loppuun pieni humoristinen kuva valoista:

 Miki sai tuollaiset pyykkipoika-valot jokin aika sitten.
Suunnittelin innolla mitä kivaa niihin laittaisin, joulukortteja tai kangassydämiä. No, ei mennyt ihan niin…:D

Haettiin pojalle yläkerrasta puhtaita kalsareita ja ne olikin vielä vähän kosteita. Poika keksi laittaa ne tuohon kuivumaan. Todella jouluista ja tunnelmallista, eikö?:D
Ei ne siihen jäänyt kuin kuivatuksen ajaksi, mutta totesin taas että mitä se äiti tässä hömpöttää kauniilla jutuilla, kun kätevyys tulee meidän perheessä ensin.:)

-Henna-

Kommentit (10)

 1. Niina

  Teillä on kyllä aivan ihanat ikkunat :o) Ja tähdet, meillekin tulee ikkunoihin valkoiset paperitähdet.

 2. hennaasemalta

  Susanna: Haha!:D

  Timo: 😀
  Niinpä, on siinä pyykissä oma tunnelmansa, vielä kun saisi sen ullakon siivottua kunnolla.

  Noi johdot sattui olemaan joku 4-5 m ja riitti just sopivasti tuonne ylös. Sattuu olemaan pistorasiatkin ikkunan molemmin puolin.

  Anonyymi: Kiitos!
  Niinpä! Se pinkki ei olisi ollut ollenkaan noin hyvä! Se riski on aina kun netistä tilaa, tuote on usein ihan erilainen kuin kuvassa….ja vaikka olisi ollut samanlainen niin valkoinen on silti parempi.:)
  Tuo on paperia jossa on reikiä ja hopeahileisiä kuvioita. Ensin vähän epäilytti se hile, mutta kyllä se kimaltaa nätisti.:)
  Ja siihen hintaan ihan sama, onko hileitä vai ei!:D

  Joo Mikillä on hyvät ideat välillä, täytyy yhdessä sitten lähempänä joulua miettiä mitä niihin laitetaan. Vielä ne on tyhjät mutta oikein kivat niinkin.:)
  Joo jotain sentään keksin mitä sijaisperhetyöstä voin kirjoittaa, siltikin piti hetken miettiä että voinko julkaista. Tuskin siinä mitään kiellettyä oli kuitenkaan.:)

  Yritän usein kirjoittaa koska se on kivaa.:)Sitäpaitsi mulla on tosi hyvät lukijat, kiva määrä kivoja ja hyödyllisiä kommentteja aina. Se innostaa paljon kirjoittamiseen.:)

  Inka: Kiitos, niinpä!:) Joo mä koenkin että nuo on pimeän ajan valot, eikä jouluvalot.:)

  Titi: Kiitos ja Kerrotaan!:)

  Niina: Niinpä, vaikka nuo onkin maailman hankalimmat ikkunat ikkunanpesun ja verhojen ym suhteen niin tuo niiden kauneus kyllä korvaa kaiken!:) Niin ihanat korkeat ikkunat.:)

 3. Katja

  Vau! Luksuspyykkinaru 😀

  Meidän tuvan lattia on maalattu vuosi sitten Uulan sävyllä kaakao. Tykkään sävystä edelleen! Maaliksi vain valitsimme silloin betoluxin mutta sitä saa sävytettyä Uulankin sävyillä.
  Betolux siksi että halusin olla varma lattian hyvästä pestävyydestä.

 4. Anonyymi

  Ihanat joulutähdet 😉 Ei sitä aina tarvitse niin ihmeellisistä asiaa ollakkaan, arki on parasta , vaikka tuntuu ettei se kaikille riitäkkään. Mä en tiedä jaksanko tänä vuonna panostaa mihinkään valojuttuihin tms, täs on nyt kaikenlaista muuta 🙁 Jatka vaan samaan malliin blogiasi 🙂 T:Niina ja 4kisua

 5. hennaasemalta

  Katja::)
  Okei, kiva tietää että oot tykännyt! Toivottavasti mäkin tuun tykkäämään.:) Voi vitsi kun pääsisi jo maalaamaan…

  Niina: Niin totta, arki onkin parasta mutta ei siitä toisaalta ole kirjoitettavaakaan jos päivät vaan samanlaisia.:D Tai tapaa kavereita tms niin en mä oikein siitäkään voi kirjoitella…:D

  Musta tuntuu kanssa etten ihan hirveästi jouluun ym panosta tänä vuonna. Valoja on ihan kiva laittaa ja noi joulukoristeet ullakolta laitan, mutta loppupeleissä panostus saattaa jäädä aika pieneen kun ei ole aikaa. (Esim joulukortit teen todella helpolla systeemillä ja osan ostan valmiina, viime vuonna väkersin ikuisuuden kortteja)
  Sitäpaitsi täällä rempan keskellä kotona on kokoajan kaaos niin aika turhaa hienostella millään kun koristeiden vieressä makaa pensseleitä ym…
  Mut pitää sitä nyt jotain laittaa kun talo on tunnelmaltaan kuin tehty joulun viettoon.:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *