Blogit
Koti asemalla

Taidetta Korson asemalla

 
 
 Meillä kävi taas eilen pari jätkää pihalla. Menin keittiöön ja kuulin kikatusta pihalta. Sami juoksi jätkien perään, jotka selitti etteivät tehneet mitään, kokeilivat vain keskimmäistä ovea, itse epäilimme heidän tagittaneen. Jätkät lähti, soitimme poliisit jotka jopa kävivät pihalla. Eivät kuitenkaan voi tehdä mitään koska mitään ei hajoitettu.
Sami otti samalla kuvat suunnilleen kaikista tageista joita täällä oli ettei tule enää epäselvyyksiä mitkä ovat vanhoja.
Äsken avasin nuo kuvat ja näky oli aika lohduton. Kymmeniä tällaisia kuvia. Niin tuttuja jo jokainen, mutta myös niin masentavia…
Jotain pitäisi nyt keksiä. Ei vaan voida tehdä mitään kun kukaan ei vieläkään kerro, että saadaanko nyt käyttää sitä keltaista vai ei. Asemarakennuksessa on kyllä valittu värit miten sattuu (sori vaan), mutta meillä kestää….Hiljaa hyvä tulee, joo joo, MUTTA KUN MÄ EN HALUA ENÄÄ YHTÄKÄÄN TAGIA TUOHON SEINÄÄN ENKÄ MUUTAKAAN PIHALLA HILLUJAA!…..
Operaatio ”valkoisella maalilla kaikki piiloon” täytyy sitten varmaan aloittaa. Jos se edes auttaa mitään.
-Henna-
Ps. Tiedän, kuulostan masentuneelta taas saman aiheen takia, mutta kun masentaa. Eniten ajatus siitä, ettei täältä varmaan uskalla poistua ikinä. Meillä on ihana talo, mutta tällä hetkellä se on myös meidän vankila.

Kommentit (23)

 1. Anonyymi

  Entäs sellaiset valot, jotka menee päälle kun joku liikkuu pihalla? Eivät edes maksa paljon. Kirkas yhtäkkiä kohti sohottava valo voisi säikyttää sopivasti.

 2. ouza

  Itä-Vantaalla radan varressa on töhritty uusiakin taloja jo ainakin 80-luvulta lähtien, joten ei se välttämättä talon ulkonäöstä ole kiinni. Toki siisti ympäristö saattaa estää jotain aloittelevia piirtelijöitä toteuttamasta itseään, mutta ei kaikkia. Taitaa tulla katutaide kaupan päälle noilla seuduilla.

 3. Poikonen

  Tunteeko kukaan?
  http://www.keksintosaatio.fi/Keksinnot/Menestystarinoita/Leo-Halt/
  Puhdistusaine-pohjakin sopiva kohteeseen.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *