Blogit
Koti asemalla

Tähdet ikkunoissa

 Tällä hetkellä olen oikeastaan ihan tyytyväinen että ulkona on noin pimeää. Ei näe kuinka ankea sadekeli sielä on. Varsinkin kun meillä kotona sisällä on kuitenkin oikein mukava tunnelma.

Eilen mä lähdin poikien kanssa meidän mummille päiväksi. Selasin sielä ihanaa joululehteä (ensimmäistä tänä vuonna) ja tuli niin joulufiilis. Kun sieltä illemmalla kotiuduttiin, innostuin kaivelemaan ullakolla joulukoristelaatikoita.

 Siitä alkoi huonekalujen siirtely ja nurkkien imurointi olohuoneessa. Laitoin tähdet ikkunaan ja vaihdoin vähän järjestystä niin ettei Nestori pääse välioven takana olevan kissanvessan hiekkaa enää kaivamaan.
Tuli kyllä niin hyvä fiilis ja ihana tunnelma olohuoneeseen. Miten mä saatoinkin harkita etten tähtiä laittaisi! Ihana lämmin valo niistä tulee.
Jostain syystä pienikin muutos vaikuttaa siihen että käytetäänkö tiettyjä huonekaluja. Ennen divaanilla ei istunut kukaan juuri koskaan, paitsi minä välillä kudoin. Tänään divaanilla on istunut kaikki. Nytkin tässä näpytän läppäriä, ja jotenkin tämä on nyt mukavampi paikka kuin tuossa vastapäätä. Vaikka tästä ei näy edes tv. Mä en tässä kyllä telkkaria yleensä katsokaan, ei sillä.

Tuli kyllä hiukan hinku kaivaa joulutyynytkin esiin, mutta se sai jäädä toiseen kertaan. Nuo valot tekee jo niin paljon mukavaa tunnelmaa.
En tiedä välittyykö ne näissä kuvissa. Hiukan hankalaa kuvata ikkunaan päin, varsinkin näin hämäränä päivänä. Pönttöuuni hehkuu lämpöä, kynttilä palaa ikkunalaudalla ja tunnelma on niiin mukava! Onneksi mä tykkään nykyään niin näistä kaikista vuodenajoista, jopa tästä pimeästä kun saa tunnelmoida kynttilöiden valossa.

Kun minä fiilistelin hömppäjuttujeni kanssa, mies korjasi Mikin huoneen uunin. Sieltä oli pari tiiltä tippunut sisältä mutta mies muurasi ne tänään takaisin. Saadaan vihdoin kylmät makuuhuoneetkin lämmitettyä.

Huomenna on sitten isänpäivä. Me aiotaan herkutella ainakin, katsotaan mitä muuta keksitään.

Mukavaa isänpäivää siis kaikille, erityisesti iseille, papoille, ukeille ja vaareille!

-Henna-

Kommentit (1)

  1. Koivurinteen rouva

    Hyvältä näyttää! Korituoli on kyllä suosikkini. Teillä on niin ihana talo. 😉 Täytyykin hakea meidän värikäs pallovalosarja leikkimökistä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *