Täällä taas!

Piiiiitkästä aikaa oon takas blogin äärellä, vitsi miten ihanaa!

Me saatiin tänään kahvilan keittiön remontti, joitain pieniä juttuja vailla valmiiksi, ja pahin kiire alkaa vihdoin helpottaa.

En edes uskaltanut katsoa kuinka kauan edellisestä postauksesta on. Oli myös hiukan noloa huomata että olitte lähettänyt mulle kommentteja enkä ollut niihinkään vastannut. Pahoittelen! Mä olen vaan joutunut ihan täysin työntämään blogin sivuun, kun ei vaan millään aika ole riittänyt. Nyt kuitenkin uskon että pikkuhiljaa aletaan pääsemään taas arkeen kiinni, ja siten myös blogiin.

Tilannehan on nyt siis se, että mun puoti on muuttanut uusiin tiloihin meidän talossa. Me ollaan nyt viikko oltu ekopuoti Oranssin Oravan kanssa sielä uusissa ihanissa tiloissa. Mies on ollut nyt kaksi viikkoa lomalla, ja koko loma rempattiin ihan aamusta iltamyöhään. Tehtiin kahvilaa, rakennettiin puotia ja siirrettiin puoti kotitiloista uusiin tiloihin. Ravattiin tuhat kertaa Ikeassa, toiset tuhat rautakaupassa. Maalattiin, ruuvattiin, naulattiin, mitattiin, pähkäiltiin, kirottiin ja onnistuttiin.

Kaiken sen keskellä lapsilla alkoi koulu ja päiväkoti. Onneksi niin, koska kotihommat ovat olleet täysin hunningolla. Kiireessä syöty puolivalmisteita, ja käyty kotona lähinnä nukkumassa. Kaiken tämän keskellä hankin myös siivoojaan, koska koti oli ihan hirveässä kunnossa. Nyt meillä käykin jatkossakin siivooja kerran kuussa. Helpottaa ihan hirveästi arkea!

Tosiaan viimeksi taisinkin kirjoittaa siitä, että on ollut ongelmia lupien ym kanssa. Kiitos veljeni avun, asiat kuitenkin selvisi parhain päin. Päästiin aloittamaan remppa, ja tänään tosiaan saatiin se melkeinpä valmiiksi. Tavoite olisi ensi viikon lauantaina avata kahvila, jos ei lupien kanssa tule vielä jotain ongelmaa.

Päätettiin varmuuden vuoksi virallisia avajaisia siirtää vähän, ja ne ovat nyt sitten la 8.9. Olen siis aivan pöyristynyt, positiivisesti järkyttynyt, otettu ja kiitollinen siitä, että avajaisten facebook-tapahtumaan on ilmoittautunut jo lähes 900 tapahtumasta kiinnostunutta! Ihan järjettömän iso määrä ihmisiä! En tietenkään oleta että kaikki nämä sinne tulee (Olisi aika katastrofi jos tulis, haha…. ) mutta tuo kaikki tsemppi ja ihmisten kiinnostus tsemppaa meitä niin kovasti alkuun! Tämän ekan viikonkin meillä on käynyt kivasti asiakkaita, ihmisiä jotka aidosti ovat tosi iloisia meidän olemassaolosta ja tykkää meidän jutusta tosi paljon.

Joten vaikka tässä on tehty hommia niin ettei meinaa enää järki pysyä päässä, niin kyllä tämä kaikki hyvä on palkinnut uurastuksen! Tuossa eräs päivä vaan itkin, luultavasti vaan väsymystä ja riittämättömyyttä, mutta nyt alkaa näyttää jo paremmalta. Eilen jo nautin siitä kun sain laittaa pyykkiä kaappeihin ja tehdä ihan perus tylsiä arkihommia. Oli ihanaa kun on aikaa perusjuttuihin. Rakastan myös syksyä, kun sää on raikas ja sitä on kesän jäljiltä vielä täynnä tarmoa ja inspiraatiota. Vaikka onkin ollut rankkaa, niin odotan kyllä ihan kunnon arkea. Mies palaa huomenna töihin, ja itse voin keskittyä omiin töihini ja niihin arkipuuhiin.

Vielä on paljon työtäkin. Tuotekuvien ottoa, verkkokaupan päivitystä, paperihommia, lupajuttuja,  ja mun vanha puotihuone on aivan totaalisen kesken. Se on tyhjennetty, epämääräistä sälää sielä täällä. Mies kantoi sinne työpöytänsä, mutta muutoin meidän yhteinen työtila on vielä ihan kesken. Onneksi sillä ei ole kiire, enkä aio asiaa stressata. Ehtii sen myöhemminkin. Mies on tyytyväinen kun voi sielä rauhassa pelata, ja mulla ei olisi aikaakaan sielä vielä istua askartelemassa.

Meidän myymälä-kahvilasta laitan varmasti tännekin vielä kuvia, mutta tässä nyt ensimmäiset kuulumiset pitkästä aikaa. Kiva jos ootte vielä seuraamassa.

-Henna-

Kommentit (2)
  1. Ihanaa! Oonkin odotellut blogin päivitystä. Teidän juttuja on vaan niin kiva seurata.

    1. hennaasemalta
      24.8.2018, 19:53

      Kiitos, kiva kuulla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *