T niin kuin talolyhty ja Tiina

 Mä tilasin vihdoin täälläkin ääneen haaveilemani Normann Copenhagenin Lighthouse-lyhdyn. Alunperin haaveilin siitä tosin pinkkinä, mutta totesin pian että valkoinen on iättömämpi, ja voihan sinne sitten laittaa sen pinkin kynttilän.:)
Olen kyllä todella tyytyväinen, tuo pitää laittaa johonkin paraatipaikalle toisella puolella. (Mun puheet on nykyään joka kerta tätä ”sitten kun ollaan toisella puolella….” mutta kun on jo melkein toinen jalka sielä! Kyllä me kohta päästään, pakko!!)

Seuraava säästökohde ja design-juttu taitaakin olla se uusi sohvapöytä…

Asiasta jälleen viidenteen. Onko täällä muita jotka rakastaa Anni Polvan Tiina-kirjoja? Itse olen lukenut nämä kaikki miljoona kertaa. Koska alkoi niin ottamaan pannuun nämä tämän kesän kelit, päätin lainata Tiinan kesäseikkailuja, joissa on oikea, ihana, lämmin intiaanikesä! Olkoonkin nuortenkirjoja, mutta näitä jaksaa lukea vielä mummonakin, näistä tulee niin hyvälle tuulelle.:) (ja lukeeko näitä edes nykyajan padi ja tietokone-nuoret…??)
Itse halusin nuorena ujona tyttönä olla kuin Tiina, tai kuin Peppi Pitkätossu. Olin surkea kaikessa urheilussa, eikä käsityötaitoni olleet tuolloin kovinkaan ”Cool”. Nyt olen ihan tyytyväinen omana itsenäni, mutta Tiinan seikkailuja rakastan eniten. Ja Tiinan ja Juhan rakkaustarina, niin ihana!:)

-Henna-

Ps. Viikonloppuna jotain superihanaa tiedossa, siitä lisää pian!
Pps. Niitä lyhtyjä saa muuten ainakin www.finnishdesignshop.fi sta.

Kommentit (8)
  1. Ihana lyhty, mun haavelistalla myös! 🙂 Mä kans luin Tiina-kirjoja ja halusin olla kuin Tiina.

  2. Mä sain just eilen neljä Anni Polvan rakkaushömppäkirjaa siskon kaverilta, joka oli heittämässä niitä pois. En oo ikuna aiemmin Polvaa lukenut, joten odotan mielenkiinnolla, että pääsisin noihin uppoutumaan. Ovat muuten aika ihanan värisissä kansissa eli näyttävät kirjahyllyssäkin hyvältä. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *