Syyskukat

No nyt on syyskukkia kuistilla sekä vähän eteisenkin puolella. Istutin elämäni ensimmäiset syyskukkasipulitkin kukkapenkkiin. Onpa jännää keväällä nähdä mitä sieltä tulee. Haluaisin istuttaa sipuleita myös ruukkuihin, mutta en oikein tiedä miten ne onnistuu. Ihan ulkonahan niillä on liian kylmä talvehtia, mutta olisiko joku muu hyvä paikka? Onko kellään antaa vinkkejä?

Hauska kurpitsakoriste on muuten Tuusulan Kukkatalosta. Löysin vastaavan myös oranssina, lähinnä halloweeniksi.

Mä olen jotenkin niin fiiliksissä syksystä taas, mikähän siinä onkin. Tykkään tosi paljon, kunnes alkaa se pimein aika. Nyt on kuitenkin sopiva, ja ihaniakin kelejä ollut.

Nestorilla on huomenna ensimmäinen hammaslääkäri. Saa nähdä näyttääkö hän hienoja kahdeksaa hammastaan, vai meneekö suu tiukasti kiinni. Hampaiden pesulla ei ainakaan avaisi suutaan yhtään… Tällä viikolla poika täyttääkin jo 11 kuukautta! Kohta pitäisi laittaa jo synttärikutsuja menemään. Ihan kiva saada uusi juhla näihin syksyihin.

-Henna-

Kommentit (2)
  1. Minullakin on etuovella kanerva sekä useampi kurpitsa! Pitää vielä hankkia sellainen valmiiksi maalattu (eräältä isolta maatilatorilta saa ostettua) tai sitten, jos kerrankin kaivertaisi lasten kanssa itse! Lapset ovat saaneet harjoitusta, kun vuosi sitten päiväkodissa niitä tekivät. 🙂

    -A-

    http://kotisaksassasydansuomessa.blogspot.de/

  2. hennaasemalta
    25.9.2015, 19:37

    Mä en ole ikinä kaivertanut kurpitsoja, pitäisi joskus kokeilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *