Blogit
Koti asemalla

Syysistutuksia

Mulla oli loman aikana todella moni pihakasvi kuihtunut. Muutenkin niin ankeaa, ja lehtiä ja puidenroskaa joka paikassa. Tänään käytiin pojan kanssa kukkaostoksilla ja siivottiin kuistia ja muita istutuksia.
Mun mielestä nämä syyskasvit on niin kauniin värisiä! Liilan eri sävyjä ja vihreää, olin oikein tyytyväinen lopputulokseen.
Kuistilla taas viihtyy, tänään oli niin mukava syyssääkin, vaikka välillä vähän satoikin.
Muutama Pelargoni jäi vielä pihalla ruukkuihin, pitäisi tutkia miten ne talvehtii jos ottaisi kellariin tms ruukuissa talveksi. Samoin tuo puksipuu. Vai osaako joku jo näin kertoa? Koska pitäisi ottaa sisään, tarviiko vettä ja valoa jne?

 Olen siis ihan aloittelija näissä hommissa, mutta roskiin en viitsisi kasveja heittää, jos ensi kesäksi ne voisi kerta säilyttää.

On se jännä miten kasveilla ja kaikella kauniilla on niin terapeuttinen ja rentouttava vaikutus. Voisin tuijotella uusia kasveja ja näitä kuvia vaikka kuin pitkään ja hymistä itsekseni tyytyväisenä.

Huomenna jatkuu sisäkasvienlaitto kotona, jäivät vielä vähän kesken tänään.

-Henna-

Kommentit (11)

  1. VILLAKÖLHIN PIHAMAA

    Mä laitan puksin johonkin maahan, josta sen voi sitten siirtää vaikka takas ruukkuun keväällä kun maa sulaa?! Pelargonit sitten ennen kylmiä vaan sisälle viileeseen eli sinne kellariin. Meilläkään kun ei vielä pihan kukkaistutuksia kannata laittaa, ennen kuin varsinainen piha valmis.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *